Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:36
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.56 [del]
  • Stadion: XOCHIMILCO
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 11430
K @ # 7 !_! 4 CristiBestTeam
alien Tactiek cristinew
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 41
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Eremia rent richting de bal. Drejan onderschept slim de pass. Belea onderschept slim de pass. Belea geeft de bal voor. Husita maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Drejan is nu in balbezit. Eftimie rent richting de bal. Eftimie passt de bal zonder na te denken. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Bodu bokst de bal weg.

21e minuut.
Pletosu geeft een lange en hoge pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. Hrabra verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - CristiBestTeam 0:1

25e minuut.
Salamanca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Comeagă kopt de bal weg. Dobrowolski probeert de bal aan de voet te houden. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodu trapt de bal weg van het doel. Eftimie rent richting de bal. Eftimie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tagliacozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrowolski onderschept slim de pass. Husita onderschept slim de pass. Husita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 41%, CristiBestTeam 59%.
K @ # 7 !_! 4 - CristiBestTeam 0:1

57e minuut.
Podgorean rent richting de bal. Podgorean geeft een lange en hoge pass. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - CristiBestTeam 0:2

67e minuut.
Pintilie geeft een hoge lob. Hrabra geeft de bal voor. Husita kopt de bal weg. Comeagă rent richting de bal. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Bodu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 51%, CristiBestTeam 49%.
K @ # 7 !_! 4 - CristiBestTeam 0:2