Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piatra City 2020 dinamo ursii bruni
Precaut Tactiek 442 A
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
25.1 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten good
poor Passen good
good Verdedigen good


11e minuut.
Wilczan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leszaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thái Trung geeft een hoge lob. Mielcarek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Iznaga is nu in balbezit. Vutsov verovert de bal door een tackle van achteren. Vutsov geeft de bal voor. Małkiewicz rent richting de bal. Małkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Słowiak is nu in balbezit. Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Trung probeert naar een medespeler te passen. Tarrés rent richting de bal. Tarrés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszaniuk probeert naar een medespeler te passen. Małkiewicz rent richting de bal. Małkiewicz draait met de bal, schiet en ... Čtvernoha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - dinamo ursii bruni 0:1

24e minuut.
Dinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinescu geeft een lange en hoge pass. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - dinamo ursii bruni 0:2

26e minuut.
Tarrés is nu in balbezit. Tarrés geeft een hoge lob. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - dinamo ursii bruni 0:3

30e minuut.
Leszaniuk controleert de bal met de borst. Leszaniuk probeert naar een medespeler te passen. Małkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tarrés kopt de bal weg. Daar is Cabaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Trung rent richting de bal. Thái Trung schiet op doel. Čtvernoha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - dinamo ursii bruni 0:4

34e minuut.
Covaci passt de bal in één keer door. Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés geeft een hoge lob. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszaniuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - dinamo ursii bruni 0:5

44e minuut.
Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarrés rent richting de bal. Tarrés passt de bal in één keer door. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 75%, dinamo ursii bruni 25%.
Piatra City 2020 - dinamo ursii bruni 0:5

51e minuut.
Sturdza trapt de bal weg van het doel. Crivceac kopt de bal weg. Klungelig pakt Dinescu de bal. Basana bereikt de bal nog maar net als eerste. Basana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Crivceac geeft de bal voor. Leszaniuk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Małkiewicz de bal onder controle te krijgen. Małkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - dinamo ursii bruni 0:6

61e minuut.
Inworp. Zntranas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Słowiak met een sublieme pass. Crivceac rent richting de bal. Crivceac speelt de bal door. Covaci is nu in balbezit. Covaci geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dinescu geeft een hoge lob. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek passt de bal in één keer door. Tarrés is nu in balbezit. Tarrés geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Paul passt de bal met de wreef. Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés geeft een hoge lob. Covaci rent richting de bal. Covaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Basana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszaniuk speelt de bal door. Thái Trung speelt de bal door. Zntranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zntranas draait met de bal, schiet en ... Čtvernoha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Jakubczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczak geeft de bal voor. Thái Trung probeert de bal aan de voet te houden. Zntranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zntranas haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - dinamo ursii bruni 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 54%, dinamo ursii bruni 46%.
Piatra City 2020 - dinamo ursii bruni 0:7