Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Acicul FC Viitorul Văleni
atac Tactiek F3kka
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 35.6
goed Schieten goed
matig Passen zwak
formidabel Verdedigen matig


1e minuut.
Fanzaga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kremenović de bal onder controle te krijgen. Pardo kopt de bal weg. Daar is Pol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol schiet op doel. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Fanzaga speelt de bal door. Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal zonder na te denken. Pol is nu in balbezit. Pol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pardo probeert naar een medespeler te passen. Filho rent richting de bal. Filho speelt de bal door. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Viitorul Văleni 1:0

16e minuut.
Stroenko passt de bal zonder na te denken. Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Josse bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchodolski verovert de bal door een tackle van achteren. Suchodolski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Papagno met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Pardo speelt de bal door. Filho is nu in balbezit. Filho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stroenko is nu in balbezit. Papagno onderschept slim de pass. Papagno geeft een lange en hoge pass. Pol is nu in balbezit. Pol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Josse rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kremenović. Josse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fanzaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Casamitjana heeft problemen om de bal te vangen. Pol rent richting de bal. Pol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Papagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanzaga is nu in balbezit. Kremenović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kremenović krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pol met een sublieme pass. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Pardo geeft de bal voor. Filho is nu in balbezit. Filho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Viitorul Văleni 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 40%, FC Viitorul Văleni 60%.
F.C. Acicul - FC Viitorul Văleni 2:0

47e minuut.
Fanzaga geeft de bal voor. Mascherpa rent richting de bal. Mascherpa geeft een hoge lob. Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Zacchetti probeert naar een medespeler te passen. Pardo is nu in balbezit. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho haalt uit met een fantastische trap. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Fanzaga probeert naar een medespeler te passen. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho onderschept slim de pass. Filho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Viitorul Văleni 3:0

56e minuut.
Josse raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pastor komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Filho met een sublieme pass. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Viitorul Văleni 4:0

72e minuut.
Pol is nu in balbezit. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Filho probeert naar een medespeler te passen. Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal zonder na te denken. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Fanzaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti geeft een lange en hoge pass. Filho geeft een lange en hoge pass. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pol krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Corna geeft de bal voor. Pardo kopt de bal weg. Daar is Casamitjana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol verovert de bal door een tackle van achteren. Pol haalt uit met een fantastische trap. Zabawa bokst de bal weg. Pol is nu in balbezit. Pol haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corna bereikt de bal nog maar net als eerste. Corna passt de bal zonder na te denken. Filho rent richting de bal. Filho geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 33%, FC Viitorul Văleni 67%.
F.C. Acicul - FC Viitorul Văleni 4:0