Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CristiBestTeam dinamo ursii bruni
cristinew Tactiek 442 A
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 46.4
solide Schieten goed
zwak Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Dinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dobrowolski de bal. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Bodu bokst de bal weg.

3e minuut.
Pintilie rent richting de bal. Thái Trung begaat een overtreding. Pintilie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pintilie met een snel genomen vrije trap. Postoacă heeft problemen om de bal te vangen. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - dinamo ursii bruni 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covaci met de inworp. Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés geeft een lange en hoge pass. Małkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dinescu is nu in balbezit. Dinescu passt de bal in één keer door. Daar is Dobrowolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tagliacozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Trung onderschept slim de pass. Thái Trung speelt de bal door. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tarrés is nu in balbezit. Tarrés passt de bal zonder na te denken. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Bodu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sabow passt de bal zonder na te denken. Małkiewicz rent richting de bal. Małkiewicz geeft een lange en hoge pass. Mielcarek krijgt zijn hoofd ertegen. Bodu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CristiBestTeam - dinamo ursii bruni 1:1

40e minuut.
Paul met een snelle inworp. Dinescu probeert naar een medespeler te passen. Dobrowolski is nu in balbezit. Małkiewicz onderschept slim de pass. Małkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mocanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Covaci neemt vlug de vrije trap. Mielcarek heeft problemen om de bal te vangen. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Bodu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - dinamo ursii bruni 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 63%, dinamo ursii bruni 37%.
CristiBestTeam - dinamo ursii bruni 1:2

50e minuut.
Dinescu passt de bal met de wreef. Thái Trung probeert naar een medespeler te passen. Małkiewicz rent richting de bal. Małkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Bodu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - dinamo ursii bruni 1:3

51e minuut.
Podgorean passt de bal in één keer door. Vutsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Edmondson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - dinamo ursii bruni 2:3

52e minuut.
Daar is Małkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małkiewicz passt de bal in één keer door. Covaci speelt de bal door. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leszaniuk komt het veld opgelopen. Zntranas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dinescu rent richting de bal. Dinescu passt de bal zonder na te denken. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek schiet op doel. Bodu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - dinamo ursii bruni 2:4

79e minuut.
Mocanu rent richting de bal. Mocanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vutsov de bal. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. Edmondson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tarrés kopt de bal weg. Klungelig pakt Thái Trung de bal. Thái Trung speelt de bal door. Mielcarek heeft problemen om de bal te vangen. Mielcarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Thái Trung probeert naar een medespeler te passen. Sabow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabow met een sublieme pass. Zntranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zntranas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Thái Trung probeert de bal met de borst te controleren. Postoacă rent richting de bal. Met opzet legt Thái Trung zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Thái Trung naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 60%, dinamo ursii bruni 40%.
CristiBestTeam - dinamo ursii bruni 2:4