Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.56 [del]
  • Stadion: XOCHIMILCO
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10872
K4#7U@ Piatra City 2020
alien Tactiek Precaut
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 24.8
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Klungelig pakt Iznaga de bal. bin Abas is nu in balbezit. Iznaga begaat een overtreding. Iznaga krijgt een gele kaart. bin Abas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
Kreitzberg bereikt de bal nog maar net als eerste. López verovert de bal door een tackle van achteren. López geeft de bal voor. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K4#7U@ - Piatra City 2020 1:0

16e minuut.
Cabaye heeft problemen om de bal te vangen. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie rent richting de bal. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Wilczan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eremia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belea geeft een hoge lob. Čtvernoha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Eftimie kan de bal niet met de borst controleren. Eremia is nu in balbezit. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Makuch geeft een lange en hoge pass. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. López is nu in balbezit. Basana verovert de bal door een tackle van achteren. Basana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K4#7U@ - Piatra City 2020 1:1

29e minuut.
Belea speelt de bal door. Daar is Eremia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eremia passt de bal zonder na te denken. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Słowiak met een sublieme pass. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga verovert de bal door een tackle van achteren. Iznaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Słowiak passt de bal in één keer door. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye geeft de bal voor. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Słowiak is nu in balbezit. Belea onderschept slim de pass. Belea met een sublieme pass. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K4#7U@ 54%, Piatra City 2020 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K4#7U@ - Piatra City 2020 1:1

54e minuut.
Belea is nu in balbezit. Iznaga verovert de bal door een tackle van achteren. Iznaga passt de bal met de wreef. Basana rent richting de bal. Basana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eremia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słowiak is nu in balbezit. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Čtvernoha trapt de bal weg van het doel. Kreitzberg kopt de bal weg. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Schiano passt de bal in één keer door. Hrabra is nu in balbezit. Hrabra geeft een hoge lob. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K4#7U@ 55%, Piatra City 2020 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K4#7U@ - Piatra City 2020 1:1