Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piatra City 2020 K @ # 7 !_! 4
Precaut Tactiek alien
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.5 gemiddelde waardering 39.6
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Basana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu is nu in balbezit. Basana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dimitrescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dimitrescu kan niet meer verder spelen. Agebäck komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Patraulea passt de bal met de wreef. Erkan is nu in balbezit. Erkan probeert naar een medespeler te passen. Husita rent richting de bal. Husita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Jakubczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agebäck met een snelle inworp. Belea is nu in balbezit. Belea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Husita kopt de bal weg. Daar is Brandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:1

24e minuut.
Eremia rent richting de bal. Eremia geeft de bal voor. Husita is nu in balbezit. Husita draait met de bal, schiet en ... Čtvernoha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:2

27e minuut.
Makuch is nu in balbezit. Husita verovert de bal door een tackle van achteren. Brandt onderschept slim de pass. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cabaye de bal. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie draait met de bal, schiet en ... Čtvernoha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:3

34e minuut.
Belea geeft een hoge lob. Husita kopt de bal weg. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:4

39e minuut.
Eftimie geeft een lange en hoge pass. Husita rent richting de bal. Čtvernoha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:5

40e minuut.
Belea geeft een hoge lob. Brandt heeft problemen om de bal te vangen. Schiano probeert naar een medespeler te passen. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Iznaga rent richting de bal. Kučuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kučuk passt de bal met de wreef. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Husita rent richting de bal. Makuch verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie draait met de bal, schiet en ... Čtvernoha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 69%, K @ # 7 !_! 4 31%.
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:6

48e minuut.
Brandt is nu in balbezit. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie speelt de bal door. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita schiet op doel. Čtvernoha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:7

49e minuut.
Klungelig pakt Husita de bal. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Husita. Husita krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brandt de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agebäck komt bij de bal en schiet. Čtvernoha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husita springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:8

59e minuut.
Belea probeert naar een medespeler te passen. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Jakubczak ... Strafschop! Eftimie raakt geblesseerd tijdens het duel. Eftimie legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:9

63e minuut.
Wilczan is nu in balbezit. Wilczan geeft de bal voor. Husita rent richting de bal. Husita haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:10

67e minuut.
Makuch verovert de bal door een tackle van achteren. Makuch geeft een lange en hoge pass. Husita is nu in balbezit. Husita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:11

88e minuut.
Wilczan rent richting de bal. Wilczan geeft een hoge lob. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 51%, K @ # 7 !_! 4 49%.
Piatra City 2020 - K @ # 7 !_! 4 0:12