Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avantul Zarea FC Viitorul Văleni
442+ Tactiek F3kka
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 34.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Pufleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rampillon is nu in balbezit. Rampillon passt de bal zonder na te denken. Kremenović rent richting de bal. Kremenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - FC Viitorul Văleni 0:1

7e minuut.
Bischoff geeft een hoge lob. Daar is Giżycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Aivazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aivazyan geeft de bal voor. Bischoff rent richting de bal. Bischoff haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu geeft een hoge lob. Giżycki kopt de bal weg. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota onderschept slim de pass. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bischoff is nu in balbezit. Lisota rent richting de bal. Lisota passt de bal in één keer door. Giżycki rent richting de bal. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Zabawa bokst de bal weg.

22e minuut.
Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff passt de bal met de wreef. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Boileau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Christophe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Giżycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giżycki passt de bal zonder na te denken. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Avantul Zarea - FC Viitorul Văleni 1:1

30e minuut.
Lisota kopt de bal weg. Giżycki controleert de bal met de borst. Casamitjana is nu in balbezit. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - FC Viitorul Văleni 2:1

32e minuut.
Rampillon rent richting de bal. Rampillon passt de bal met de wreef. Stroenko is nu in balbezit. Stroenko schiet op doel. Diaconeasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sas speelt de bal door. Lisota kopt de bal weg. Giżycki rent richting de bal. Giżycki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Giżycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisota rent richting de bal. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lisota speelt de bal door. Giżycki rent richting de bal. Giżycki schiet op doel. Boileau probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - FC Viitorul Văleni 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 43%, FC Viitorul Văleni 57%.
FC Avantul Zarea - FC Viitorul Văleni 3:1

48e minuut.
Bischoff is nu in balbezit. Bischoff passt de bal met de wreef. Casamitjana heeft problemen om de bal te vangen. Bischoff verovert de bal door een tackle van achteren. Bischoff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bischoff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cintezoi komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Christophe met een sublieme pass. Boileau is nu in balbezit. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - FC Viitorul Văleni 4:1

56e minuut.
Aivazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kremenović verovert de bal door een tackle van achteren. Stroenko is nu in balbezit. Stroenko haalt uit met een fantastische trap. Sas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - FC Viitorul Văleni 4:2

64e minuut.
Giżycki rent richting de bal. Boileau rent richting de bal. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki schiet op doel. Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - FC Viitorul Văleni 5:2

65e minuut.
Giżycki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Birlic komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ghiţulescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doru met een snelle inworp. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 36%, FC Viitorul Văleni 64%.
FC Avantul Zarea - FC Viitorul Văleni 5:2