Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Văleni FC Avantul Zarea
F3kka Tactiek 442+
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 37.7
solide Schieten zwak
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Sevakyan geeft de bal voor. Giżycki kopt de bal weg. Boileau heeft problemen om de bal te vangen. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ghiţulescu rent richting de bal. Bischoff begaat een overtreding. Ghiţulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghiţulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kremenović kopt de bal weg. Luntraru speelt de bal door. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Giżycki rent richting de bal. Giżycki passt de bal zonder na te denken. Bischoff rent richting de bal. Bischoff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boileau rent richting de bal. Giżycki onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - FC Avantul Zarea 0:1

24e minuut.
Calleja is nu in balbezit. Lisota onderschept slim de pass. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Bischoff rent richting de bal. Bischoff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boileau rent richting de bal. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - FC Avantul Zarea 0:2

27e minuut.
Rampillon geeft een lange en hoge pass. Sas speelt de bal door. Lisota speelt de bal door. Daar is Giżycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Zabawa bokst de bal weg. Giżycki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mascherpa speelt de bal door. Suchodolski rent richting de bal. Suchodolski passt de bal in één keer door. Kremenović kan de bal niet met de borst controleren. Kremenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - FC Avantul Zarea 1:2

36e minuut.
Mascherpa verovert de bal door een tackle van achteren. Mascherpa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christophe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisota geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rampillon speelt de bal door. Suchodolski is nu in balbezit. Suchodolski met een sublieme pass. Kremenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremenović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 54%, FC Avantul Zarea 46%.
FC Viitorul Văleni - FC Avantul Zarea 1:2

51e minuut.
Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rampillon met de inworp. Stroenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroenko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Boileau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doru met een snelle inworp. Bischoff rent richting de bal. Bischoff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giżycki rent richting de bal. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - FC Avantul Zarea 1:3

55e minuut.
Giżycki geeft een hoge lob. Christophe kopt de bal weg. Pufleanu speelt de bal door. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff haalt uit met een fantastische trap. Zabawa bokst de bal weg.

82e minuut.
Bischoff rent richting de bal. Giżycki rent richting de bal. Boileau rent richting de bal. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Calleja rent richting de bal. Lisota is nu in balbezit. Calleja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calleja krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Zabawa speelt de bal door. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe geeft de bal voor. Bischoff springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - FC Avantul Zarea 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 56%, FC Avantul Zarea 44%.
FC Viitorul Văleni - FC Avantul Zarea 1:4