Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CristiBestTeam F.C. Acicul
cristinew Tactiek atac
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 42.3
goed Schieten goed
zwak Passen zwak
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov probeert naar een medespeler te passen. Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C. Acicul 0:1

6e minuut.
Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti passt de bal zonder na te denken. Pardo is nu in balbezit. Pardo met een sublieme pass. Filho is nu in balbezit. Bodu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filho is nu in balbezit. Filho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C. Acicul 0:2

17e minuut.
Dobrowolski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nedeljkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zacchetti is nu in balbezit. Zacchetti geeft een hoge lob. Bodu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă met een sublieme pass. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C. Acicul 0:3

35e minuut.
Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Drejan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zacchetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zacchetti neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C. Acicul 0:4

35e minuut.
Cizmă rent richting de bal. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zacchetti. Zacchetti krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zacchetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanzaga geeft een lange en hoge pass. Tagliacozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Filho probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C. Acicul 0:5

42e minuut.
Bockstaele probeert de bal met de borst te controleren. Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal in één keer door. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C. Acicul 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 58%, F.C. Acicul 42%.
CristiBestTeam - F.C. Acicul 0:6

58e minuut.
Pletosu kopt de bal weg. Mocanu is nu in balbezit. Cornea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mocanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pletosu neemt de penalty, wat een uithaal! Packeisen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tagliacozzo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zacchetti met een snelle inworp. Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Bodu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 46%, F.C. Acicul 54%.
CristiBestTeam - F.C. Acicul 0:6