Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Acicul CristiBestTeam
atac Tactiek cristinew
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.1 gemiddelde waardering 41.6
weak Schieten solid
weak Passen weak
very good Verdedigen solid


41e minuut.
Pol draait met de bal, schiet en ... Daar is Zacchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drejan rent richting de bal. Pardo onderschept slim de pass. Pardo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tagliacozzo heeft problemen om de bal te vangen. Bodu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tagliacozzo probeert naar een medespeler te passen. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - CristiBestTeam 1:0

45e minuut.
Nedeljkov geeft de bal voor. Pol heeft problemen om de bal te vangen. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti draait met de bal, schiet en ... Bodu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - CristiBestTeam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 47%, CristiBestTeam 53%.
F.C. Acicul - CristiBestTeam 2:0

52e minuut.
Fanzaga passt de bal zonder na te denken. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol passt de bal met de wreef. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Bodu bokst de bal weg.

56e minuut.
Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti geeft een hoge lob. Nicoliţă controleert de bal met de borst. Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Packeisen speelt de bal door. Pintilie kopt de bal weg. Papagno heeft problemen om de bal te vangen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Josse geeft een hoge lob. Pintilie kopt de bal weg. Drejan heeft problemen om de bal te vangen. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap. Packeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Fanzaga probeert naar een medespeler te passen. Dobrowolski heeft problemen om de bal te vangen. Drejan rent richting de bal. Zacchetti onderschept slim de pass. Zacchetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Drejan rent richting de bal. Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zacchetti geeft een lange en hoge pass. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol haalt uit met een fantastische trap. Bodu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 45%, CristiBestTeam 55%.
F.C. Acicul - CristiBestTeam 2:0