Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Văleni K4#7U@
F3kka Tactiek alien
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten very good
weak Passen good
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă rent richting de bal. Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Zabawa probeert naar een medespeler te passen. Stroenko kopt de bal weg. Hrabra rent richting de bal. Kremenović verovert de bal door een tackle van achteren. Kremenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neguţescu met een snelle inworp. Belea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă geeft een hoge lob. Husita rent richting de bal. Husita draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Casamitjana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - K4#7U@ 0:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Boileau de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neguţescu neemt de hoekschop. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - K4#7U@ 0:2

36e minuut.
Eremia met de inworp. Belea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Husita de bal. Husita haalt uit met een fantastische trap. Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - K4#7U@ 0:3

40e minuut.
Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu met een sublieme pass. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie geeft de bal voor. Klungelig pakt Husita de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 75%, K4#7U@ 25%.
FC Viitorul Văleni - K4#7U@ 0:3

51e minuut.
Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă verovert de bal door een tackle van achteren. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Patraulea geeft een hoge lob. Daar is Eremia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie geeft een hoge lob. Comeagă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Mascherpa probeert de bal aan de voet te houden. Husita rent richting de bal. Husita schiet op doel. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Inworp. Eremia met een snelle inworp. Calleja kan de bal niet met de borst controleren. Belea rent richting de bal. Belea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Eftimie rent richting de bal. Eftimie geeft de bal voor. Boileau kopt de bal weg. Patraulea kan de bal niet met de borst controleren. Patraulea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Boileau geeft de bal voor. Inworp. Neguţescu met de inworp. Belea is nu in balbezit. Belea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Comeagă rent richting de bal. Casamitjana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comeagă raakt geblesseerd tijdens het duel. Eftimie komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - K4#7U@ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 73%, K4#7U@ 27%.
FC Viitorul Văleni - K4#7U@ 0:4