Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.56 [del]
  • Stadion: XOCHIMILCO
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6108
K @ # 7 !_! 4 FC Viitorul Văleni
alien Tactiek F3kka
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 35.6
uitstekend Schieten goed
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Husita is nu in balbezit. Calleja onderschept slim de pass. Casamitjana met een sublieme pass. Calleja is nu in balbezit. Calleja passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Calleja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patraulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patraulea passt de bal in één keer door. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Comeagă rent richting de bal. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimitrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belea rent richting de bal. Belea geeft een lange en hoge pass. Husita heeft problemen om de bal te vangen. Zabawa bokst de bal weg.

12e minuut.
Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea speelt de bal door. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FC Viitorul Văleni 1:0

15e minuut.
Casamitjana geeft de bal voor. Kremenović rent richting de bal. Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea geeft een lange en hoge pass. Husita rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Comeagă kopt de bal weg. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husita is nu in balbezit. Husita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FC Viitorul Văleni 2:0

30e minuut.
Kremenović speelt de bal door. Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu speelt de bal door. Husita is nu in balbezit. Husita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dimitrescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Husita de bal. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita onderschept slim de pass. Husita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Eftimie kopt de bal weg. Patraulea is nu in balbezit. Patraulea passt de bal met de wreef. Daar is Husita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 23%, FC Viitorul Văleni 77%.
K @ # 7 !_! 4 - FC Viitorul Văleni 2:0

51e minuut.
Klungelig pakt Eftimie de bal. Eftimie geeft de bal voor. Husita kopt de bal weg. Comeagă rent richting de bal. Comeagă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Eftimie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiţulescu met een snelle inworp. Stroenko is nu in balbezit. Stroenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea onderschept slim de pass. Patraulea met een sublieme pass. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Patraulea onderschept slim de pass. Patraulea geeft een lange en hoge pass. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă rent richting de bal. Comeagă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rampillon probeert de bal aan de voet te houden. Eremia is nu in balbezit. Eremia passt de bal met de wreef. Patraulea heeft problemen om de bal te vangen. Patraulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Belea rent richting de bal. Belea probeert naar een medespeler te passen. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita haalt uit met een fantastische trap. Boileau probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Comeagă heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Eftimie passt de bal in één keer door. Boileau heeft problemen om de bal te vangen. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FC Viitorul Văleni 3:0

84e minuut.
Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie passt de bal zonder na te denken. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă onderschept slim de pass. Comeagă schiet op doel. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Patraulea passt de bal in één keer door. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu passt de bal zonder na te denken. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Husita is nu in balbezit. Husita haalt uit met een fantastische trap. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 26%, FC Viitorul Văleni 74%.
K @ # 7 !_! 4 - FC Viitorul Văleni 3:0