Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avantul Zarea CristiBestTeam
442+ Tactiek cristinew
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 39.2
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen goed


23e minuut.
Sevakyan trapt de bal weg van het doel. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Tagliacozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Postoacă kopt de bal weg. Pletosu rent richting de bal. Pletosu geeft de bal voor. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - CristiBestTeam 0:1

34e minuut.
Klungelig pakt Bockstaele de bal. Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota passt de bal zonder na te denken. Dobrowolski geeft een hoge lob. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Sas bokst de bal weg.

39e minuut.
Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu met een sublieme pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Sas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - CristiBestTeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 59%, CristiBestTeam 41%.
FC Avantul Zarea - CristiBestTeam 0:2

49e minuut.
Sas met een harde bal richting middenveld. Podgorean kopt de bal weg. Sevakyan heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstaele geeft een hoge lob. Mocanu probeert de bal met de borst te controleren. Mocanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bockstaele probeert naar een medespeler te passen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ... Sas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Podgorean speelt de bal door. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa geeft de bal voor. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 61%, CristiBestTeam 39%.
FC Avantul Zarea - CristiBestTeam 0:2