Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piatra City 2020 F.C. Acicul
Precaut Tactiek atac
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
21.3 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Fanzaga geeft een hoge lob. Filho kopt de bal weg. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. Čtvernoha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:1

13e minuut.
Filho rent richting de bal. Cabaye rent richting de bal. Cabaye geeft een lange en hoge pass. Filho probeert de bal met de borst te controleren. Filho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho passt de bal zonder na te denken. Wilczan is nu in balbezit. Pardo onderschept slim de pass. Pardo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Filho stond buitenspel. Brandt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kreitzberg is nu in balbezit. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho draait met de bal, schiet en ... Čtvernoha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zacchetti met een snelle inworp. Nedeljkov met een sublieme pass. Pol is nu in balbezit. Pol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:3

37e minuut.
Zacchetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabaye de bal. Filho is nu in balbezit. Filho geeft een hoge lob. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 54%, F.C. Acicul 46%.
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:4

74e minuut.
Cornea geeft de bal voor. Pardo kopt de bal weg. Filho rent richting de bal. Filho haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:5

77e minuut.
Inworp. Zacchetti met de inworp. Filho controleert de bal met de borst. Filho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:6

78e minuut.
Pardo met een sublieme pass. Schiano is nu in balbezit. Zacchetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zacchetti krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Schiano rent richting de bal. Schiano speelt de bal door. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zacchetti is nu in balbezit. Zacchetti passt de bal zonder na te denken. Cabaye verovert de bal door een tackle van achteren. Filho rent richting de bal. Filho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:7

87e minuut.
Zacchetti passt de bal zonder na te denken. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo passt de bal in één keer door. Pol heeft problemen om de bal te vangen. Pol schiet op doel. Čtvernoha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 62%, F.C. Acicul 38%.
Piatra City 2020 - F.C. Acicul 0:8