Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo ursii bruni FC Viitorul Văleni
442 A Tactiek F3kka
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 37
goed Schieten solide
goed Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinescu geeft een hoge lob. Tarrés rent richting de bal. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Crivceac met een sublieme pass. Suchodolski is nu in balbezit. Suchodolski passt de bal zonder na te denken. Kremenović rent richting de bal. Kremenović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rampillon onderschept slim de pass. Rampillon geeft een hoge lob. Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchodolski haalt uit met een fantastische trap. Covaci probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Tarrés passt de bal met de wreef. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek geeft een lange en hoge pass. Małkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Casamitjana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sabow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabow probeert naar een medespeler te passen. Małkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małkiewicz draait met de bal, schiet en ... Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo ursii bruni - FC Viitorul Văleni 1:0

25e minuut.
Sabow controleert de bal met de borst. Stroenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinescu onderschept slim de pass. Dinescu geeft de bal voor. Małkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Suchodolski probeert de bal aan de voet te houden. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul passt de bal zonder na te denken. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rampillon passt de bal zonder na te denken. Stroenko heeft problemen om de bal te vangen. Rampillon speelt de bal door. Kremenović is nu in balbezit. Kremenović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kremenović rent richting de bal. Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Covaci passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sturdza de bal. Paal!

33e minuut.
Crivceac rent richting de bal. Crivceac met een sublieme pass. Casamitjana rent richting de bal. Małkiewicz onderschept slim de pass. Małkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Casamitjana onderschept slim de pass. Casamitjana met een sublieme pass. Thái Trung probeert naar een medespeler te passen. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Boileau heeft problemen om de bal te vangen. Thái Trung rent richting de bal. Boileau onderschept slim de pass. Mielcarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Zabawa bokst de bal weg. Casamitjana heeft problemen om de bal te vangen. Małkiewicz is nu in balbezit. Małkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo ursii bruni - FC Viitorul Văleni 2:0

41e minuut.
Boileau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarrés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Covaci rent richting de bal. Covaci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Małkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Małkiewicz speelt de bal door. Thái Trung met een sublieme pass. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo ursii bruni 31%, FC Viitorul Văleni 69%.
dinamo ursii bruni - FC Viitorul Văleni 2:0

49e minuut.
Mascherpa geeft de bal voor. Thái Trung is nu in balbezit. Thái Trung passt de bal zonder na te denken. Małkiewicz is nu in balbezit. Małkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Boileau trapt de bal weg van het doel. Covaci rent richting de bal. Covaci passt de bal zonder na te denken. Daar is Mielcarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Covaci speelt de bal door. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dinescu passt de bal in één keer door. Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Trung geeft een hoge lob. Małkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo ursii bruni - FC Viitorul Văleni 3:0

59e minuut.
Dinescu is nu in balbezit. Rampillon verovert de bal door een tackle van achteren. Rampillon met een sublieme pass. Kremenović rent richting de bal. Kremenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zntranas komt het veld opgelopen. Leszaniuk komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Leszaniuk met een sublieme pass. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek passt de bal met de wreef. Zntranas rent richting de bal. Zntranas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sabow speelt de bal door. Daar is Thái Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vutsov passt de bal met de wreef. Paul speelt de bal door. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mielcarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zntranas is nu in balbezit. Zntranas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo ursii bruni - FC Viitorul Văleni 4:0

69e minuut.
Paul met een snelle inworp. Mascherpa is nu in balbezit. Tarrés verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrés speelt de bal door. Mielcarek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Zntranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zntranas haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Zabawa trapt de bal weg. Leszaniuk kopt de bal weg. Thái Trung speelt de bal door. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Leszaniuk kopt de bal weg. Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés passt de bal in één keer door. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Thái Trung rent richting de bal. Thái Trung met een sublieme pass. Daar is Zntranas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Casamitjana geeft een hoge lob. Inworp. Sabow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zntranas is nu in balbezit. Zntranas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Calleja de bal. Dinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinescu passt de bal zonder na te denken. Zntranas rent richting de bal. Zntranas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sabow geeft een hoge lob. Mascherpa heeft problemen om de bal te vangen. Tarrés rent richting de bal. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo ursii bruni 24%, FC Viitorul Văleni 76%.
dinamo ursii bruni - FC Viitorul Văleni 4:0