Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Văleni dinamo ursii bruni
F3kka Tactiek 442 A
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.3 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten good
weak Passen good
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Casamitjana is nu in balbezit. Thái Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Trung geeft een lange en hoge pass. Małkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Calleja onderschept slim de pass. Thái Trung onderschept slim de pass. Thái Trung passt de bal zonder na te denken. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Tarrés is nu in balbezit. Tarrés passt de bal met de wreef. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Boileau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Thái Trung geeft de bal voor. Klungelig pakt Boileau de bal. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - dinamo ursii bruni 0:1

32e minuut.
Thái Trung onderschept slim de pass. Thái Trung probeert naar een medespeler te passen. Dinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Małkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja geeft de bal voor. Dinescu kopt de bal weg. Daar is Małkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małkiewicz schiet op doel. Zabawa bokst de bal weg.

38e minuut.
Thái Trung speelt de bal door. Tarrés heeft problemen om de bal te vangen. Tarrés speelt de bal door. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Thái Trung passt de bal met de wreef. Mielcarek heeft problemen om de bal te vangen. Calleja maakt een afschuwelijke overtreding. Calleja krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Calleja kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kremenović de bal onder controle te krijgen. Vutsov speelt de bal door. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Małkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabow met een sublieme pass. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - dinamo ursii bruni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 73%, dinamo ursii bruni 27%.
FC Viitorul Văleni - dinamo ursii bruni 0:2

47e minuut.
Doeltrap. Sturdza trapt de bal weg van het doel. Covaci met een sublieme pass. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek schiet op doel. Zabawa bokst de bal weg.

50e minuut.
Covaci probeert naar een medespeler te passen. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek passt de bal met de wreef. Małkiewicz rent richting de bal. Małkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Trung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dinescu is nu in balbezit. Stroenko onderschept slim de pass. Stroenko met een sublieme pass. Kremenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremenović schiet op doel. Sturdza bokst de bal weg.

55e minuut.
Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés geeft een hoge lob. Thái Trung probeert naar een medespeler te passen. Małkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Małkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Leszaniuk komt het veld opgelopen. Zntranas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mielcarek heeft problemen om de bal te vangen. Thái Trung rent richting de bal. Thái Trung passt de bal met de wreef. Daar is Mielcarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - dinamo ursii bruni 0:3

66e minuut.
Sabow onderschept slim de pass. Sabow geeft een lange en hoge pass. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tarrés zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mascherpa is nu in balbezit. Mascherpa speelt de bal door. Rampillon rent richting de bal. Rampillon geeft een hoge lob. Kremenović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sturdza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Klungelig pakt Calleja de bal. Thái Trung met een sublieme pass. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek geeft een hoge lob. Zntranas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - dinamo ursii bruni 0:4

74e minuut.
Mascherpa geeft een lange en hoge pass. Crivceac is nu in balbezit. Crivceac probeert naar een medespeler te passen. Zntranas heeft problemen om de bal te vangen. Zntranas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Calleja rent richting de bal. Thái Trung onderschept slim de pass. Thái Trung passt de bal in één keer door. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ghiţulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rampillon rent richting de bal. Rampillon passt de bal met de wreef. Suchodolski is nu in balbezit. Suchodolski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kremenović heeft problemen om de bal te vangen. Kremenović haalt uit met een fantastische trap. Sturdza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - dinamo ursii bruni 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 73%, dinamo ursii bruni 27%.
FC Viitorul Văleni - dinamo ursii bruni 1:4