Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Minune Skorpio30
2 4 d Tactiek soprano tactic
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 53.3
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Treanor verovert de bal door een tackle van achteren. Moigneu is nu in balbezit. Treanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu onderschept slim de pass. Moigneu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ruciński geeft een lange en hoge pass. Spiotta probeert naar een medespeler te passen. Brakoniecki kopt de bal weg. Kauer is nu in balbezit. Kauer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Moigneu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Davidsen komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bašura is nu in balbezit. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Spiotta trapt de bal weg. Davidsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Sioulas de bal. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 52%, Skorpio30 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Minune - Skorpio30 0:0

49e minuut.
Davidsen passt de bal in één keer door. Secară is nu in balbezit. Secară geeft een lange en hoge pass. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Navalpotro rent richting de bal. Sioulas rent richting de bal. Przyziółkiewicz onderschept slim de pass. Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Skorpio30 0:1

59e minuut.
Ursulescu geeft de bal voor. Bašura met een sublieme pass. Klungelig pakt Sioulas de bal. Davidsen is nu in balbezit. Davidsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Skorpio30 0:2

63e minuut.
Davidsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro rent richting de bal. Treanor begaat een overtreding. Treanor krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Lovino verovert de bal door een tackle van achteren. Lovino probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Skorpio30 0:3

84e minuut.
Ursulescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sioulas de bal onder controle te krijgen. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz schiet op doel. Przesmycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ursulescu kopt de bal weg. Silvestre rent richting de bal. Silvestre passt de bal zonder na te denken. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Przesmycki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 59%, Skorpio30 41%.
FC Minune - Skorpio30 0:3