Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.VASAS INTER Pascani
bumbum Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 44.1
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Torje passt de bal zonder na te denken. Grumezea met een sublieme pass. Gogean is nu in balbezit. Amariei rent richting de bal. Amariei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Muraru geeft een hoge lob. Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde geeft een hoge lob. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - INTER Pascani 0:1

14e minuut.
Ujlaki met een sublieme pass. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu probeert naar een medespeler te passen. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van de Velde. Van de Velde krijgt een gele kaart. Grumezea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grumezea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gogean springt en kopt de bal. Di Iorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ujlaki onderschept slim de pass. Ujlaki passt de bal met de wreef. Martin rent richting de bal. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - INTER Pascani 0:2

33e minuut.
Muraru geeft de bal voor. Creţu kopt de bal weg. Van de Velde heeft problemen om de bal te vangen. Amariei rent richting de bal. Amariei schiet op doel. Di Iorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - INTER Pascani 1:2

35e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin speelt de bal door. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Turbatu geeft de bal voor. Pin kopt de bal weg. Klungelig pakt Turbatu de bal. Amariei rent richting de bal. Amariei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 44%, INTER Pascani 56%.
FC.VASAS - INTER Pascani 1:2

60e minuut.
Pin passt de bal met de wreef. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki passt de bal met de wreef. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Fane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Eftimie kopt de bal weg. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje met een sublieme pass. Gogean is nu in balbezit. Gogean draait met de bal, schiet en ... Di Iorio bokst de bal weg.

74e minuut.
Ugarte geeft een lange en hoge pass. Torje heeft problemen om de bal te vangen. Torje met een sublieme pass. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Dănceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dănceanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 55%, INTER Pascani 45%.
FC.VASAS - INTER Pascani 1:2