Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trompetele F.C. Corvinul
schema 1 Tactiek 7C
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 43.8
matig Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Hofkens probeert naar een medespeler te passen. Miraflores rent richting de bal. Miraflores passt de bal met de wreef. Anielski rent richting de bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Davis onderschept slim de pass. Toderaş is nu in balbezit. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Izbiński met een snelle inworp. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski passt de bal zonder na te denken. Anielski rent richting de bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap. Cuzuban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakimowicz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Królicki is nu in balbezit. Królicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - F.C. Corvinul 0:1

38e minuut.
Daar is Filip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski rent richting de bal. Anielski is nu in balbezit. Miraflores rent richting de bal. Miraflores schiet op doel. Cuzuban bokst de bal weg. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - F.C. Corvinul 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 58%, F.C. Corvinul 42%.
Trompetele - F.C. Corvinul 0:2

50e minuut.
Wiktorowski geeft een hoge lob. Inworp. Popovici met de inworp. Filip geeft de bal voor. Watral krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Türk bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici onderschept slim de pass. Popovici met een sublieme pass. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dragoş is nu in balbezit. Dragoş passt de bal zonder na te denken. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Watral is nu in balbezit. Watral draait met de bal, schiet en ... Levy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Türk passt de bal zonder na te denken. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski passt de bal in één keer door. Türk is nu in balbezit. Türk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 62%, F.C. Corvinul 38%.
Trompetele - F.C. Corvinul 0:2