Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Privateer Bands Dinamo Dr. Taberei
2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 22.3
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Tarachulski met de inworp. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele passt de bal met de wreef. Lentner is nu in balbezit. Lentner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ślepecki probeert naar een medespeler te passen. Ołdak rent richting de bal. Ołdak met een sublieme pass. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tarachulski passt de bal zonder na te denken. Siminică is nu in balbezit. Hamanowicz onderschept slim de pass. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 1:0

13e minuut.
Ołdak verovert de bal door een tackle van achteren. Ołdak passt de bal zonder na te denken. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz passt de bal in één keer door. Lentner rent richting de bal. Lentner draait met de bal, schiet en ... Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 2:0

28e minuut.
Klungelig pakt Siemian de bal. Siemian passt de bal met de wreef. Tarachulski geeft de bal voor. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Condruţ met een harde bal richting middenveld. Ołdak kopt de bal weg. Daar is Hamanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Condruţ trapt de bal weg. Ołdak kopt de bal weg. Ionele heeft problemen om de bal te vangen. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ostaşu rent richting de bal. Smiotanko onderschept slim de pass. Smiotanko speelt de bal door. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Tarachulski is nu in balbezit. Tarachulski passt de bal in één keer door. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 3:0

36e minuut.
Condruţ trapt de bal weg. Ołdak kopt de bal weg. Hamanowicz is nu in balbezit. Lentner is nu in balbezit. Lentner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Lentner is nu in balbezit. Ionele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lentner raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamanowicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 4:0

40e minuut.
Coteanu speelt de bal door. Daar is Bobeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamanowicz onderschept slim de pass. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ołdak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 21%, Dinamo Dr. Taberei 79%.
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 4:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobescu met de inworp. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Smiotanko probeert naar een medespeler te passen. Ołdak is nu in balbezit. Ołdak passt de bal met de wreef. Hamanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 5:0

65e minuut.
Condruţ trapt de bal weg van het doel. Ostaşu kopt de bal weg. Ślepecki probeert naar een medespeler te passen. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Smiotanko passt de bal in één keer door. Ołdak met een sublieme pass. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 6:0

69e minuut.
Bobeş passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ołdak met een snelle inworp. Daar is Ślepecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tarachulski is nu in balbezit. Tarachulski passt de bal zonder na te denken. Siminică heeft problemen om de bal te vangen. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ... Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Condruţ speelt de bal door. Ołdak kopt de bal weg. Lentner rent richting de bal. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ślepecki speelt de bal door. Hamanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hamanowicz passt de bal met de wreef. Lentner is nu in balbezit. Lentner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ołdak geeft een lange en hoge pass. Tarachulski speelt de bal door. Lentner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ołdak is nu in balbezit. Ołdak passt de bal met de wreef. Hamanowicz rent richting de bal. Lentner rent richting de bal. Lentner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 7:0

84e minuut.
Lentner passt de bal zonder na te denken. Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 8:0

87e minuut.
Ślepecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski passt de bal zonder na te denken. Lentner is nu in balbezit. Lentner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 23%, Dinamo Dr. Taberei 77%.
The Privateer Bands - Dinamo Dr. Taberei 8:0