Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.VASAS FC Minune
bumbum Tactiek 2 4 d
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 42.4
goed Schieten solide
goed Passen zwak
matig Verdedigen zeer goed


26e minuut.
Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru onderschept slim de pass. Muraru geeft een lange en hoge pass. Bašura kan de bal niet met de borst controleren. Bašura haalt uit met een fantastische trap. Schipor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bašura is nu in balbezit. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Eftimie zijn tegenspeler op de grond. Eftimie krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura passt de bal in één keer door. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath onderschept slim de pass. Waldschrath schiet op doel. Schipor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Torje passt de bal in één keer door. Daar is Bašura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Nicolae zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nicolae naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 64%, FC Minune 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.VASAS - FC Minune 0:0

81e minuut.
Grumezea rent richting de bal. Gerondino verovert de bal door een tackle van achteren. Gerondino speelt de bal door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 67%, FC Minune 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.VASAS - FC Minune 0:0