Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Minune FC.VASAS
2 4 d Tactiek bumbum
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 43.2
solide Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


22e minuut.
Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze passt de bal met de wreef. Bašura rent richting de bal. Bašura haalt uit met een fantastische trap. Fane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC.VASAS 1:0

23e minuut.
Kauer met een snelle inworp. Daar is Dąblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąblewski geeft een hoge lob. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dąblewski met een sublieme pass. Kauer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eftimie. Eftimie krijgt een gele kaart. Kauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Kauer met een snel genomen vrije trap. Szczerbal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC.VASAS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 40%, FC.VASAS 60%.
FC Minune - FC.VASAS 2:0

51e minuut.
Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovino verovert de bal door een tackle van achteren. Lovino passt de bal zonder na te denken. Gogean is nu in balbezit. Gogean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gogean rent richting de bal. Gogean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC.VASAS 2:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grumezea met de inworp. Amariei probeert de bal met de borst te controleren. Amariei draait met de bal, schiet en ... Treanor probeert de bal aan de voet te houden. Przesmycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Eftimie geeft de bal voor. Grumezea kopt de bal weg. Klungelig pakt Torje de bal. Amariei rent richting de bal. Amariei schiet op doel. Przesmycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Torje is nu in balbezit. Torje passt de bal zonder na te denken. Lovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei onderschept slim de pass. Amariei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 47%, FC.VASAS 53%.
FC Minune - FC.VASAS 2:1