Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER Pascani Skorpio30
Normal Tactiek soprano tactic
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Dan onderschept slim de pass. Dan probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Steven probeert de bal met de borst te controleren. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Navalpotro de bal. Navalpotro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vervaecke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bontaş komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bontaş met een sublieme pass. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz speelt de bal door. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Przyziółkiewicz de bal. Przyziółkiewicz passt de bal met de wreef. Lenz rent richting de bal. Navalpotro verovert de bal door een tackle van achteren. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. Buhoiu bokst de bal weg.

40e minuut.
Vahmann verovert de bal door een tackle van achteren. Vahmann geeft de bal voor. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 60%, Skorpio30 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER Pascani - Skorpio30 0:0

55e minuut.
Steven geeft een hoge lob. Silvestre kopt de bal weg. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu geeft de bal voor. Ujlaki krijgt zijn hoofd ertegen. Spiotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buhoiu trapt de bal weg van het doel. Bontaş kopt de bal weg. Moigneu is nu in balbezit. Moigneu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Dan kopt de bal weg. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu passt de bal zonder na te denken. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu passt de bal in één keer door. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Buhoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - Skorpio30 0:1

63e minuut.
Klungelig pakt Tardy de bal. Navalpotro is nu in balbezit. Tardy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tardy krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Navalpotro onderschept slim de pass. Buhoiu probeert naar een medespeler te passen. Bontaş kopt de bal weg. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - Skorpio30 0:2

74e minuut.
Moigneu geeft een lange en hoge pass. Vahmann kopt de bal weg. Steven bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro onderschept slim de pass. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Buhoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lenz rent richting de bal. Navalpotro onderschept slim de pass. Navalpotro passt de bal met de wreef. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vahmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bontaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Moigneu onderschept slim de pass. Moigneu geeft een hoge lob. Ugarte heeft problemen om de bal te vangen. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dan kopt de bal weg. Moigneu is nu in balbezit. Moigneu probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro controleert de bal met de borst. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 69%, Skorpio30 31%.
INTER Pascani - Skorpio30 0:2