Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 INTER Pascani
soprano tactic Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 44.2
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Klungelig pakt Dănceanu de bal. Dănceanu probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - INTER Pascani 0:1

13e minuut.
Sălăjean verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Di Iorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpio30 - INTER Pascani 1:1

26e minuut.
Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu passt de bal zonder na te denken. Vahmann rent richting de bal. Przyziółkiewicz onderschept slim de pass. Przyziółkiewicz schiet op doel. Di Iorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dănceanu passt de bal zonder na te denken. Martin is nu in balbezit. Toqirov is nu in balbezit. Martin onderschept slim de pass. Martin schiet op doel. Spiotta bokst de bal weg.

33e minuut.
Daar is Creţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre geeft de bal voor. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ursulescu probeert naar een medespeler te passen. Secară rent richting de bal. Secară passt de bal zonder na te denken. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Di Iorio bokst de bal weg.

38e minuut.
Drabløs passt de bal met de wreef. Tache probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro probeert naar een medespeler te passen. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Toqirov kopt de bal weg. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu geeft de bal voor. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean speelt de bal door. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Di Iorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - INTER Pascani 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 42%, INTER Pascani 58%.
Skorpio30 - INTER Pascani 2:1

55e minuut.
Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu passt de bal met de wreef. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin draait met de bal, schiet en ... Spiotta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpio30 - INTER Pascani 2:2

67e minuut.
Drabløs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenz met de inworp. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu geeft de bal voor. Spiotta bokst de bal weg. Martin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - INTER Pascani 2:3

75e minuut.
Navalpotro passt de bal met de wreef. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean met een sublieme pass. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ... Di Iorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpio30 - INTER Pascani 3:3

80e minuut.
Vahmann geeft de bal voor. Ursulescu kopt de bal weg. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean schiet op doel. Di Iorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Sălăjean passt de bal zonder na te denken. Navalpotro rent richting de bal. Ugarte begaat een overtreding. Navalpotro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Navalpotro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Navalpotro kopt de bal weg. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean schiet op doel. Di Iorio bokst de bal weg.

90e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin geeft de bal voor. Secară kan de bal niet met de borst controleren. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sălăjean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Davidsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 42%, INTER Pascani 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skorpio30 - INTER Pascani 3:3