Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trompetele Dinamo Dr. Taberei
schema 1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 22.5
matig Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hâncu rent richting de bal. Popovici onderschept slim de pass. Popovici passt de bal in één keer door. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Condruţ bokst de bal weg. Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - Dinamo Dr. Taberei 1:0

6e minuut.
Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Filip is nu in balbezit. Filip passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buzea de bal. Buzea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - Dinamo Dr. Taberei 2:0

11e minuut.
Popovici passt de bal met de wreef. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip passt de bal in één keer door. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filip met een snelle inworp. Dragoş geeft een hoge lob. Watral maakt een snoekduik en kopt de bal. Alexandru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - Dinamo Dr. Taberei 3:0

15e minuut.
Popovici speelt de bal door. Klungelig pakt Ionele de bal. Filip speelt de bal door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Condruţ speelt de bal door. Dragoş kopt de bal weg. Daar is Siminică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watral is nu in balbezit. Watral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Popovici met een snelle inworp. Toderaş met een sublieme pass. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Filip heeft problemen om de bal te vangen. Filip met een sublieme pass. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alexandru de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 28%, Dinamo Dr. Taberei 72%.
Trompetele - Dinamo Dr. Taberei 3:0

46e minuut.
Popovici met de inworp. Filip speelt de bal door. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Popovici geeft een hoge lob. Daar is Watral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siminică begaat een overtreding. Watral is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toderaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele is nu in balbezit. Ionele passt de bal in één keer door. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft een hoge lob. Condruţ bokst de bal weg.

55e minuut.
Inworp. Popovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filip geeft een hoge lob. Watral is nu in balbezit. Watral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - Dinamo Dr. Taberei 4:0

60e minuut.
Ionele geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popovici met de inworp. Filip geeft een lange en hoge pass. Watral krijgt zijn hoofd ertegen. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Peneş geeft een hoge lob. Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Filip is nu in balbezit. Filip schiet op doel. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - Dinamo Dr. Taberei 5:0

71e minuut.
Dragoş met een snelle inworp. Ostaşu rent richting de bal. Filip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filip krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 24%, Dinamo Dr. Taberei 76%.
Trompetele - Dinamo Dr. Taberei 5:0