Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 FC.VASAS
soprano tactic Tactiek bumbum
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 44.1
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Arsenie is nu in balbezit. Arsenie geeft een hoge lob. Ursulescu kopt de bal weg. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Spiotta met een harde bal richting middenveld. Velescu kopt de bal weg. Torje rent richting de bal. Torje geeft een hoge lob. Amariei maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabløs bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei maakt een afschuwelijke overtreding. Amariei krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Muraru de bal onder controle te krijgen. Navalpotro is nu in balbezit. Muraru onderschept slim de pass. Moigneu verovert de bal door een tackle van achteren. Moigneu schiet op doel. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Grumezea de bal. Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal zonder na te denken. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu onderschept slim de pass. Moigneu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Navalpotro de bal. Navalpotro schiet op doel. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bobeş geeft een hoge lob. Dan kopt de bal weg. Moigneu is nu in balbezit. Moigneu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Velescu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dan zal de hoekschop nemen. Navalpotro krijgt zijn hoofd ertegen. Schipor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muraru met een sublieme pass. Klungelig pakt Moigneu de bal. Moigneu schiet op doel. Velescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Secară zal de hoekschop nemen. Dan is nu in balbezit. Dan passt de bal in één keer door. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. Schipor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dan passt de bal zonder na te denken. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu begaat een overtreding. Velescu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Moigneu rent richting de bal. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz passt de bal in één keer door. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Drabløs kopt de bal weg. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Navalpotro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moigneu de bal onder controle te krijgen. Moigneu draait met de bal, schiet en ... Schipor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 41%, FC.VASAS 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skorpio30 - FC.VASAS 0:0

51e minuut.
Fucheng met een sublieme pass. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro geeft de bal voor. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz schiet op doel. Schipor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amariei krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Navalpotro kopt de bal weg. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Moigneu verovert de bal door een tackle van achteren. Moigneu schiet op doel. Schipor bokst de bal weg.

67e minuut.
Tache geeft de bal voor. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz passt de bal met de wreef. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gogean komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dan rent richting de bal. Gogean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dan raakt geblesseerd tijdens het duel. Dan met een snel genomen vrije trap. Navalpotro springt en kopt de bal. Schipor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC.VASAS 1:0

75e minuut.
Moigneu probeert de bal aan de voet te houden. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară speelt de bal door. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro schiet op doel. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Muraru geeft een lange en hoge pass. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eftimie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 39%, FC.VASAS 61%.
Skorpio30 - FC.VASAS 1:0