Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Minune INTER Pascani
2 4 d Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 45.9
zeer goed Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
solide Verdedigen solide


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kristbergsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bašura is nu in balbezit. Bašura geeft de bal voor. Waldschrath springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - INTER Pascani 1:0

15e minuut.
Sioulas probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek geeft een lange en hoge pass. Waldschrath springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bašura rent richting de bal. Bašura met een sublieme pass. Waldschrath rent richting de bal. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Waldschrath is nu in balbezit. Vahmann rent richting de bal. Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Buhoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 45%, INTER Pascani 55%.
FC Minune - INTER Pascani 1:0

46e minuut.
Ugarte geeft de bal voor. Klepczarek geeft de bal voor. Waldschrath kopt de bal weg. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel. Buhoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Creţu heeft problemen om de bal te vangen. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Buhoiu bokst de bal weg. Creţu heeft problemen om de bal te vangen. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Lotto is nu in balbezit. Lotto passt de bal in één keer door. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu geeft de bal voor. Ujlaki krijgt zijn hoofd ertegen. Przesmycki bokst de bal weg.

54e minuut.
Inworp. Kristbergsson met de inworp. Van de Velde is nu in balbezit. Szczerbal onderschept slim de pass. Szczerbal schiet op doel. Buhoiu bokst de bal weg.

80e minuut.
Lotto speelt de bal door. Ujlaki rent richting de bal. Treanor begaat een overtreding. Ujlaki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura geeft een hoge lob. Daar is Creţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lenz geeft de bal voor. Szczerbal rent richting de bal. Bašura is nu in balbezit. Bašura haalt uit met een fantastische trap. Buhoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - INTER Pascani 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 51%, INTER Pascani 49%.
FC Minune - INTER Pascani 2:0