Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trompetele The Privateer Bands
schema 1 Tactiek 2
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten good
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Popovici probeert naar een medespeler te passen. Smiotanko probeert naar een medespeler te passen. Tarachulski met een sublieme pass. Teichner is nu in balbezit. Teichner draait met de bal, schiet en ... Cuzuban bokst de bal weg.

13e minuut.
Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva speelt de bal door. Lentner rent richting de bal. Lentner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lentner onderschept slim de pass. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski passt de bal zonder na te denken. Lentner is nu in balbezit. Lentner schiet op doel. Cuzuban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Dragoş is nu in balbezit. Dragoş passt de bal zonder na te denken. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral draait met de bal, schiet en ... Rojo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - The Privateer Bands 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 62%, The Privateer Bands 38%.
Trompetele - The Privateer Bands 1:0

55e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos speelt de bal door. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft de bal voor. Buzea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Rojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Buzea rent richting de bal. Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft een lange en hoge pass. Dragoş probeert de bal met de borst te controleren. Dragoş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Siemian probeert naar een medespeler te passen. Filip is nu in balbezit. Filip passt de bal met de wreef. Watral is nu in balbezit. Watral schiet op doel. Rojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Campos is nu in balbezit. Filip is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campos. Campos krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Toderaş speelt de bal door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu geeft een hoge lob. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 38%, The Privateer Bands 62%.
Trompetele - The Privateer Bands 1:0