Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Privateer Bands Trompetele
2 Tactiek schema 1
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 38.6
solid Schieten average
average Passen solid
weak Verdedigen adequate


14e minuut.
Klungelig pakt Hamanowicz de bal. Ołdak is nu in balbezit. Ołdak passt de bal zonder na te denken. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Filip rent richting de bal. Filip probeert naar een medespeler te passen. Campos is nu in balbezit. Watral onderschept slim de pass. Watral haalt uit met een fantastische trap. Rojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślepecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ołdak probeert naar een medespeler te passen. Lentner is nu in balbezit. Lentner haalt uit met een fantastische trap. Cuzuban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Dragoş rent richting de bal. Dragoş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Znaczko de bal. Watral rent richting de bal. Watral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Smiotanko probeert naar een medespeler te passen. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski probeert naar een medespeler te passen. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz passt de bal met de wreef. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner draait met de bal, schiet en ... Cuzuban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Trompetele 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 50%, Trompetele 50%.
The Privateer Bands - Trompetele 1:0

52e minuut.
Smiotanko geeft een hoge lob. Ołdak rent richting de bal. Ołdak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hamanowicz de bal. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Trompetele 2:0

65e minuut.
Tarachulski geeft de bal voor. Fodor heeft problemen om de bal te vangen. Tarachulski is nu in balbezit. Tarachulski geeft de bal voor. Hamanowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Campos geeft de bal voor. Inworp. Dragoş met een snelle inworp. Watral controleert de bal met de borst. Watral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Açan rent richting de bal. Açan geeft de bal voor. Tarachulski speelt de bal door. Lentner rent richting de bal. Lentner schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Açan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Popovici met de inworp. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip schiet op doel. Paal! Daar is Siemian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Lentner de bal. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko passt de bal zonder na te denken. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragoş met een snelle inworp. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral draait met de bal, schiet en ... Rojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Trompetele 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 47%, Trompetele 53%.
The Privateer Bands - Trompetele 2:1