Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul Dinamo Dr. Taberei
8 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 22.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Türk onderschept slim de pass. Türk geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ostaşu rent richting de bal. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz rent richting de bal. Anielski is nu in balbezit. Anielski draait met de bal, schiet en ... Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Dinamo Dr. Taberei 1:0

9e minuut.
Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski passt de bal in één keer door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Jakimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Türk rent richting de bal. Türk passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Dinamo Dr. Taberei 2:0

18e minuut.
Anielski probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz passt de bal met de wreef. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Izbiński rent richting de bal. Izbiński passt de bal zonder na te denken. Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Türk probeert naar een medespeler te passen. Służewski kan de bal niet met de borst controleren. Służewski passt de bal zonder na te denken. Anielski is nu in balbezit. Anielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măcriş met de inworp. Ostaşu rent richting de bal. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Alexandru kopt de bal weg. Daar is Izbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński passt de bal zonder na te denken. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Türk neemt de hoekschop. Miraflores heeft problemen om de bal te vangen. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 20%, Dinamo Dr. Taberei 80%.
F.C. Corvinul - Dinamo Dr. Taberei 2:0

54e minuut.
Jakimowicz kopt de bal weg. Anielski rent richting de bal. Anielski met een sublieme pass. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Służewski is nu in balbezit. Służewski passt de bal met de wreef. Miraflores rent richting de bal. Miraflores draait met de bal, schiet en ... Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Dinamo Dr. Taberei 3:0

59e minuut.
Anielski passt de bal met de wreef. Siminică probeert de bal aan de voet te houden. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Dinamo Dr. Taberei 4:0

64e minuut.
Miraflores raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żulewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Żulewski rent richting de bal. Żulewski haalt uit met een fantastische trap. Siminică controleert de bal met de borst. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tobescu rent richting de bal. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobescu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Żulewski passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anielski de bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Izbiński met een snelle inworp. Żulewski rent richting de bal. Żulewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jakimowicz de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Żulewski is nu in balbezit. Anielski geeft de bal voor. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski heeft problemen om de bal te vangen. Żulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Dinamo Dr. Taberei 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 19%, Dinamo Dr. Taberei 81%.
F.C. Corvinul - Dinamo Dr. Taberei 5:0