Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Dr. Taberei F.C. Corvinul
Normal Tactiek 7C
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.2 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński probeert naar een medespeler te passen. Miraflores rent richting de bal. Anielski rent richting de bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores passt de bal met de wreef. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Condruţ bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Miraflores passt de bal in één keer door. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski draait met de bal, schiet en ... Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:1

19e minuut.
Ionele geeft een lange en hoge pass. Daia kopt de bal weg. Klungelig pakt Baszczyński de bal. Miraflores rent richting de bal. Miraflores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Anielski is nu in balbezit. Anielski speelt de bal door. Klungelig pakt Măcriş de bal. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Hofkens passt de bal met de wreef. Służewski rent richting de bal. Służewski passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Alexandru geeft een hoge lob. Inworp. Hofkens met de inworp. Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Baszczyński speelt de bal door. Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski met een sublieme pass. Klungelig pakt Miraflores de bal. Miraflores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:2

34e minuut.
Daar is Hofkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofkens passt de bal in één keer door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel. Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:3

37e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Anielski onderschept slim de pass. Alexandru rent richting de bal. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:4

41e minuut.
Davis kopt de bal weg. Miraflores heeft problemen om de bal te vangen. Hâncu onderschept slim de pass. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski schiet op doel. Condruţ bokst de bal weg.

43e minuut.
Klungelig pakt Służewski de bal. Służewski geeft de bal voor. Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski is nu in balbezit. Anielski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 78%, F.C. Corvinul 22%.
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:5

53e minuut.
Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński passt de bal met de wreef. Măcriş rent richting de bal. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Condruţ bokst de bal weg.

64e minuut.
Wiktorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Służewski is nu in balbezit. Służewski geeft een hoge lob. Anielski rent richting de bal. Anielski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jakimowicz de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:6

71e minuut.
Doeltrap. Condruţ trapt de bal weg. Davis kopt de bal weg. Miraflores rent richting de bal. Miraflores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Ionele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores passt de bal met de wreef. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:7

75e minuut.
Służewski kopt de bal weg. Jakimowicz kan de bal niet met de borst controleren. Măcriş is nu in balbezit. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Służewski geeft de bal voor. Miraflores heeft problemen om de bal te vangen. Siminică is nu in balbezit. Miraflores onderschept slim de pass. Miraflores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 77%, F.C. Corvinul 23%.
Dinamo Dr. Taberei - F.C. Corvinul 0:8