Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul FC Minune
8 Tactiek 2 4 d
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
Królicki passt de bal in één keer door. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerondino krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Królicki geeft de bal voor. Brakoniecki kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miraflores. Miraflores krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Szczerbal met een sublieme pass. Gerondino rent richting de bal. Gerondino geeft een hoge lob. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Levy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath schiet op doel. Levy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FC Minune 0:1

23e minuut.
Türk met een snelle inworp. Bašura is nu in balbezit. Bašura geeft de bal voor. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Čech geeft een hoge lob. Szczerbal kopt de bal weg. Królicki probeert de bal aan de voet te houden. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wiktorowski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kinkladze neemt de hoekschop. Waldschrath springt en kopt de bal. Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal passt de bal in één keer door. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath schiet op doel. Levy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kristbergsson is nu in balbezit. Anielski onderschept slim de pass. Anielski passt de bal zonder na te denken. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 49%, FC Minune 51%.
F.C. Corvinul - FC Minune 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Szczerbal de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Królicki probeert de bal aan de voet te houden. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Wiktorowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinkladze met de inworp. Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kinkladze is nu in balbezit. Kinkladze met een sublieme pass. Szczerbal speelt de bal door. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Waldschrath kan de bal niet met de borst controleren. Szczerbal is nu in balbezit. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath schiet op doel. Levy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FC Minune 0:2

64e minuut.
Gerondino speelt de bal door. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Królicki. Szczerbal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bašura neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bašura rent richting de bal. Bašura met een sublieme pass. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Szczerbal passt de bal met de wreef. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiktorowski. Kinkladze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kinkladze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczerbal kopt de bal weg. Hofkens heeft problemen om de bal te vangen. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath schiet op doel. Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Türk met een snelle inworp. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anielski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kristbergsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Sioulas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bašura kopt de bal weg. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FC Minune 0:3

81e minuut.
Wiktorowski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinkladze met de inworp. Bašura rent richting de bal. Bašura geeft een lange en hoge pass. Levy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bašura rent richting de bal. Bašura geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wiktorowski de bal. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FC Minune 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 59%, FC Minune 41%.
F.C. Corvinul - FC Minune 0:4