Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 Trompetele
soprano tactic Tactiek schema 1
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 38.6
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen solide
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu geeft de bal voor. Holca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. Cuzuban bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Trompetele 1:0

17e minuut.
Ursulescu met een sublieme pass. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean passt de bal in één keer door. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sălăjean passt de bal met de wreef. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro passt de bal zonder na te denken. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fodor de bal onder controle te krijgen. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Navalpotro passt de bal met de wreef. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz passt de bal met de wreef. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Trompetele 2:0

45e minuut.
Tache passt de bal met de wreef. Buzea is nu in balbezit. Secară maakt een afschuwelijke overtreding. Secară krijgt een gele kaart. Buzea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Tache de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filip neemt de hoekschop. Daar is Watral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 50%, Trompetele 50%.
Skorpio30 - Trompetele 2:0

50e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor rent richting de bal. Sălăjean onderschept slim de pass. Sălăjean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arató komt het veld opgelopen. Przyziółkiewicz neemt de hoekschop. Navalpotro springt en kopt de bal. Cuzuban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian begaat een overtreding. Sălăjean raakt geblesseerd tijdens het duel. Visegrádi komt het veld opgelopen. Sălăjean met een snel genomen vrije trap. Peneş heeft problemen om de bal te vangen. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Cuzuban trapt de bal weg. Arató speelt de bal door. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Minima komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi passt de bal in één keer door. Secară geeft een lange en hoge pass. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. Cuzuban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Minima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visegrádi probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean probeert de bal aan de voet te houden. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sofian geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arató zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob. Navalpotro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató passt de bal zonder na te denken. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Filip is nu in balbezit. Filip geeft een lange en hoge pass. Watral maakt een snoekduik en kopt de bal. Toqirov heeft problemen om de bal te vangen. Spiotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Secară kopt de bal weg. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro probeert naar een medespeler te passen. Przyziółkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Przyziółkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 32%, Trompetele 68%.
Skorpio30 - Trompetele 2:0