Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Privateer Bands FC.VASAS
2 Tactiek bumbum
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.8 gemiddelde waardering 41.6
average Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen average


19e minuut.
Tekelioğlu geeft de bal voor. Inworp. Grumezea met de inworp. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae geeft een lange en hoge pass. Rojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Schipor probeert naar een medespeler te passen. Smiotanko is nu in balbezit. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie rent richting de bal. Eftimie geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Siemian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC.VASAS 0:1

28e minuut.
Teichner rent richting de bal. Ślepecki is nu in balbezit. Gogean begaat een overtreding. Gogean krijgt een gele kaart. Ślepecki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ślepecki kan niet meer verder spelen. Ołdak komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian verovert de bal door een tackle van achteren. Siemian probeert naar een medespeler te passen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 55%, FC.VASAS 45%.
The Privateer Bands - FC.VASAS 0:1

46e minuut.
Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Teichner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicolae roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nicolae kan niet meer verder spelen. Gherase komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner passt de bal in één keer door. Tarachulski is nu in balbezit. Tarachulski geeft een hoge lob. Teichner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Açan geeft een lange en hoge pass. Butulescu kopt de bal weg. Grumezea probeert de bal aan de voet te houden. Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 49%, FC.VASAS 51%.
The Privateer Bands - FC.VASAS 0:1