Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.VASAS The Privateer Bands
bumbum Tactiek 2
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 41
solid Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Açan met een sublieme pass. Torje is nu in balbezit. Torje speelt de bal door. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Eftimie passt de bal zonder na te denken. Bobeş heeft problemen om de bal te vangen. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - The Privateer Bands 0:1

22e minuut.
Smiotanko passt de bal zonder na te denken. Lentner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butulescu. Butulescu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Grumezea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki speelt de bal door. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Arsenie heeft problemen om de bal te vangen. Schipor bokst de bal weg.

26e minuut.
Inworp. Ołdak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślepecki heeft problemen om de bal te vangen. Ślepecki haalt uit met een fantastische trap. Butulescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - The Privateer Bands 0:2

30e minuut.
Ołdak met een sublieme pass. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz passt de bal met de wreef. Lentner is nu in balbezit. Lentner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Amariei is nu in balbezit. Ślepecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amariei raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicolae zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amariei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz onderschept slim de pass. Hamanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - The Privateer Bands 0:3

39e minuut.
Ślepecki geeft een lange en hoge pass. Tarachulski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eftimie. Eftimie krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bobeş kopt de bal weg. Tarachulski is nu in balbezit. Tarachulski geeft een hoge lob. Hamanowicz springt en kopt de bal. Schipor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 51%, The Privateer Bands 49%.
FC.VASAS - The Privateer Bands 0:3

69e minuut.
Siemian geeft een hoge lob. Açan rent richting de bal. Açan geeft de bal voor. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Smiotanko kan de bal niet met de borst controleren. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Torje speelt de bal door. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lentner geeft een hoge lob. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski passt de bal in één keer door. Lentner rent richting de bal. Lentner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - The Privateer Bands 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 49%, The Privateer Bands 51%.
FC.VASAS - The Privateer Bands 0:4