Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Dr. Taberei INTER Pascani
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 43
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen good


4e minuut.
Van de Velde onderschept slim de pass. Van de Velde passt de bal met de wreef. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - INTER Pascani 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Măcriş de bal. Lotto verovert de bal door een tackle van achteren. Lotto probeert naar een medespeler te passen. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Hâncu geeft een hoge lob. Van de Velde met een sublieme pass. Klungelig pakt Lotto de bal. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Creţu rent richting de bal. Creţu met een sublieme pass. Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin geeft een hoge lob. Dănceanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Creţu passt de bal zonder na te denken. Lotto rent richting de bal. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotto verovert de bal door een tackle van achteren. Lotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Creţu met de inworp. Van de Velde met een sublieme pass. Daar is Ujlaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lotto rent richting de bal. Lotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - INTER Pascani 0:2

23e minuut.
Lenz is nu in balbezit. Lenz passt de bal in één keer door. Dănceanu speelt de bal door. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Van de Velde probeert naar een medespeler te passen. Siminică onderschept slim de pass. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin onderschept slim de pass. Pin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - INTER Pascani 0:3

35e minuut.
Creţu onderschept slim de pass. Creţu geeft een hoge lob. Alexandru rent richting de bal. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 68%, INTER Pascani 32%.
Dinamo Dr. Taberei - INTER Pascani 0:3

47e minuut.
Ujlaki passt de bal in één keer door. Ostaşu speelt de bal door. Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin met een sublieme pass. Lotto met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dănceanu met de inworp. Lotto geeft een hoge lob. Pin kopt de bal weg. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Creţu is nu in balbezit. Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii speelt de bal door. Pin rent richting de bal. Pin haalt uit met een fantastische trap. Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Velde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pin geeft de bal voor. Klungelig pakt Ionele de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde met een sublieme pass. Pin probeert naar een medespeler te passen. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Dănceanu kopt de bal weg. Lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotto passt de bal met de wreef. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki schiet op doel. Paal! Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Lenz onderschept slim de pass. Ostaşu rent richting de bal. Lenz onderschept slim de pass. Lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - INTER Pascani 0:4

69e minuut.
Pin heeft problemen om de bal te vangen. Pin geeft een hoge lob. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki schiet op doel. Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde met een sublieme pass. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - INTER Pascani 0:5

77e minuut.
Turbatu geeft een lange en hoge pass. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ujlaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lotto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lotto heeft problemen om de bal te vangen. Lotto passt de bal met de wreef. Pin probeert naar een medespeler te passen. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Pin geeft een lange en hoge pass. Dănceanu probeert de bal met de borst te controleren. Dănceanu speelt de bal door. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - INTER Pascani 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 76%, INTER Pascani 24%.
Dinamo Dr. Taberei - INTER Pascani 0:6