Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 F.C. Corvinul
soprano tactic Tactiek 8
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
30 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Miraflores is nu in balbezit. Dan onderschept slim de pass. Dan geeft een hoge lob. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Levy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 1:0

7e minuut.
Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Spiotta probeert naar een medespeler te passen. Moigneu kopt de bal weg. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Levy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Türk de bal. Ursulescu met een sublieme pass. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu draait met de bal, schiet en ... Levy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Służewski controleert de bal met de borst. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Moigneu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moigneu schiet op doel. Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 2:0

37e minuut.
Służewski is nu in balbezit. Moigneu onderschept slim de pass. Moigneu speelt de bal door. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Secară probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro rent richting de bal. Hofkens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hofkens krijgt een gele kaart. Navalpotro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moigneu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Levy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 3:0

45e minuut.
Moigneu passt de bal zonder na te denken. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Królicki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Królicki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Przyziółkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Królicki speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moigneu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 42%, F.C. Corvinul 58%.
Skorpio30 - F.C. Corvinul 3:0

49e minuut.
Hofkens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secară met een snelle inworp. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Przyziółkiewicz passt de bal zonder na te denken. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davis krijgt een gele kaart. Navalpotro raakt geblesseerd tijdens het duel. Przyziółkiewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Moigneu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dávila. Moigneu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ursulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Navalpotro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 4:0

56e minuut.
Silvestre is nu in balbezit. Silvestre passt de bal met de wreef. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro schiet op doel. Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 5:0

57e minuut.
Ciumak komt het veld opgelopen. Butulan komt het veld opgelopen. Sălăjean komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean met een sublieme pass. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro schiet op doel. Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 6:0

62e minuut.
Przyziółkiewicz onderschept slim de pass. Sălăjean speelt de bal door. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Hofkens probeert de bal met de borst te controleren. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean draait met de bal, schiet en ... Levy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 7:0

69e minuut.
Sălăjean onderschept slim de pass. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz passt de bal in één keer door. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean haalt uit met een fantastische trap. Levy bokst de bal weg.

75e minuut.
Służewski speelt de bal door. Butulan geeft de bal voor. Przyziółkiewicz kopt de bal weg. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Levy met een harde bal richting middenveld. Ciumak probeert de bal met de borst te controleren. Ciumak met een sublieme pass. Klungelig pakt Sălăjean de bal. Sălăjean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dan onderschept slim de pass. Izbiński is nu in balbezit. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre geeft een hoge lob. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 8:0

84e minuut.
Ciumak passt de bal zonder na te denken. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro passt de bal zonder na te denken. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 9:0

85e minuut.
Przyziółkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Tache de bal. Tache geeft een hoge lob. Navalpotro maakt een snoekduik en kopt de bal. Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 10:0

87e minuut.
Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz geeft een lange en hoge pass. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro schiet op doel. Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - F.C. Corvinul 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 32%, F.C. Corvinul 68%.
Skorpio30 - F.C. Corvinul 11:0