Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul Skorpio30
11A Tactiek soprano tactic
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.1 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Przyziółkiewicz kopt de bal weg. Daia heeft problemen om de bal te vangen. Navalpotro onderschept slim de pass. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Skorpio30 0:1

17e minuut.
Anielski rent richting de bal. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Levy probeert wanhopig de bal te grijpen. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Skorpio30 0:2

20e minuut.
Navalpotro is nu in balbezit. Baszczyński onderschept slim de pass. Baszczyński controleert de bal met de borst. Secară rent richting de bal. Secară schiet op doel. Levy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Lorenc is nu in balbezit. Moigneu verovert de bal door een tackle van achteren. Moigneu probeert naar een medespeler te passen. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ursulescu kopt de bal weg. Moigneu rent richting de bal. Moigneu passt de bal in één keer door. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz passt de bal zonder na te denken. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Levy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Skorpio30 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 61%, Skorpio30 39%.
F.C. Corvinul - Skorpio30 0:3

46e minuut.
Guijt komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu onderschept slim de pass. Baszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baszczyński krijgt een gele kaart. Moigneu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Secară zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Navalpotro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Anielski passt de bal in één keer door. Miraflores rent richting de bal. Miraflores schiet op doel. Spiotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Skorpio30 1:3

56e minuut.
Butulan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Wiktorowski is nu in balbezit. Wiktorowski speelt de bal door. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz schiet op doel. Levy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Skorpio30 1:4

59e minuut.
Secară geeft de bal voor. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przyziółkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moigneu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wiktorowski kopt de bal weg. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski met een sublieme pass. Secară geeft de bal voor. Levy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tache speelt de bal door. Secară is nu in balbezit. Jakimowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jakimowicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jakimowicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Anielski is nu in balbezit. Anielski passt de bal in één keer door. Baszczyński speelt de bal door. Secară met een sublieme pass. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Przyziółkiewicz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wiktorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiktorowski geeft een hoge lob. Służewski controleert de bal met de borst. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Daia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secară met de inworp. Daar is Moigneu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moigneu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 63%, Skorpio30 37%.
F.C. Corvinul - Skorpio30 1:4