Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER Pascani The Privateer Bands
Normal Tactiek 2
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 38.5
matig Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen matig


10e minuut.
Dănceanu passt de bal met de wreef. Pin is nu in balbezit. Pin met een sublieme pass. Lotto is nu in balbezit. Lotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Privateer Bands 1:0

17e minuut.
Ujlaki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tardy komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Doucet de bal. Tardy is nu in balbezit. Tardy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lentner speelt de bal door. Klungelig pakt Ołdak de bal. Ołdak met een sublieme pass. Teichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Teichner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 35%, The Privateer Bands 65%.
INTER Pascani - The Privateer Bands 1:0

60e minuut.
Klungelig pakt Teichner de bal. Ugarte onderschept slim de pass. Ugarte passt de bal in één keer door. Pin is nu in balbezit. Pin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Smiotanko rent richting de bal. Tarachulski speelt de bal door. Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak geeft een hoge lob. Vahmann heeft problemen om de bal te vangen. Buhoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lentner is nu in balbezit. Lentner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INTER Pascani - The Privateer Bands 1:1

77e minuut.
Pin geeft een lange en hoge pass. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu passt de bal met de wreef. Tardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy draait met de bal, schiet en ... Rojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lotto rent richting de bal. Lotto geeft een hoge lob. Daar is Açan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pin met een snelle inworp. Smiotanko onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 37%, The Privateer Bands 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER Pascani - The Privateer Bands 1:1