Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Privateer Bands INTER Pascani
2 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 42.3
good Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Smiotanko met de inworp. Tarachulski geeft een lange en hoge pass. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner is nu in balbezit. Lentner schiet op doel. Ngọc Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Martin heeft problemen om de bal te vangen. Lotto is nu in balbezit. Lotto passt de bal met de wreef. Pin rent richting de bal. Pin geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martin is nu in balbezit. Açan onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - INTER Pascani 0:1

7e minuut.
Pin rent richting de bal. Pin passt de bal in één keer door. Lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - INTER Pascani 0:2

21e minuut.
Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde passt de bal zonder na te denken. Ołdak probeert naar een medespeler te passen. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz schiet op doel. Ngọc Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Inworp. Smiotanko met de inworp. Ślepecki met een sublieme pass. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Ołdak kopt de bal weg. Hamanowicz rent richting de bal. Van de Velde is nu in balbezit. Hamanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - INTER Pascani 1:2

27e minuut.
Ołdak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hamanowicz de bal. Hamanowicz passt de bal zonder na te denken. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Martin met een sublieme pass. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu passt de bal met de wreef. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lentner verovert de bal door een tackle van achteren. Lentner met een sublieme pass. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ... Ngọc Lân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Privateer Bands - INTER Pascani 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 51%, INTER Pascani 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Privateer Bands - INTER Pascani 2:2

47e minuut.
Creţu speelt de bal door. Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin speelt de bal door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - INTER Pascani 2:3

51e minuut.
Tarachulski is nu in balbezit. Lentner rent richting de bal. Tarachulski is nu in balbezit. Klungelig pakt Tarachulski de bal. Lentner is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hamanowicz rent richting de bal. Ugarte verovert de bal door een tackle van achteren. Ugarte speelt de bal door. Pin is nu in balbezit. Pin geeft de bal voor. Rojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - INTER Pascani 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 59%, INTER Pascani 41%.
The Privateer Bands - INTER Pascani 2:4