Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.VASAS Dinamo Dr. Taberei
bumbum Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 22.4
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Torje passt de bal zonder na te denken. Amariei rent richting de bal. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Dinamo Dr. Taberei 1:0

16e minuut.
Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Amariei rent richting de bal. Amariei draait met de bal, schiet en ... Siminică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Eftimie met een snelle inworp. Torje rent richting de bal. Torje met een sublieme pass. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică passt de bal zonder na te denken. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amariei rent richting de bal. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Velescu passt de bal met de wreef. Amariei is nu in balbezit. Amariei met een sublieme pass. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Muraru geeft de bal voor. Amariei kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrea de bal. Dobrea schiet op doel. Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Dinamo Dr. Taberei 2:0

32e minuut.
Velescu probeert de bal aan de voet te houden. Torje is nu in balbezit. Bobeş maakt een afschuwelijke overtreding. Bobeş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Dobrea kopt de bal weg. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Velescu geeft een hoge lob. Dobrea rent richting de bal. Dobrea passt de bal zonder na te denken. Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Dinamo Dr. Taberei 3:0

39e minuut.
Eftimie met een snelle inworp. Velescu kan de bal niet met de borst controleren. Velescu passt de bal zonder na te denken. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Alexandru rent richting de bal. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea met een sublieme pass. Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Dinamo Dr. Taberei 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 27%, Dinamo Dr. Taberei 73%.
FC.VASAS - Dinamo Dr. Taberei 4:0

46e minuut.
Grumezea met de inworp. Velescu heeft problemen om de bal te vangen. Velescu geeft een lange en hoge pass. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Dinamo Dr. Taberei 5:0

50e minuut.
Amariei is nu in balbezit. Ionele met een sublieme pass. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie speelt de bal door. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel. Paal! Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grumezea zal de hoekschop nemen. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Ionele speelt de bal door. Dobrea rent richting de bal. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ionele passt de bal zonder na te denken. Grumezea rent richting de bal. Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Amariei is nu in balbezit. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Dinamo Dr. Taberei 6:0

79e minuut.
Inworp. Grumezea met de inworp. Amariei controleert de bal met de borst. Amariei geeft de bal voor. Torje kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Eftimie geeft de bal voor. Amariei is nu in balbezit. Amariei probeert naar een medespeler te passen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Dinamo Dr. Taberei 7:0

85e minuut.
Siminică geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimie met een snelle inworp. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Velescu passt de bal met de wreef. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea geeft de bal voor. Amariei is nu in balbezit. Amariei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 18%, Dinamo Dr. Taberei 82%.
FC.VASAS - Dinamo Dr. Taberei 7:0