Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Dr. Taberei FC.VASAS
Normal Tactiek bumbum
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Grumezea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobeş rent richting de bal. Bobeş passt de bal zonder na te denken. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Klungelig pakt Ionele de bal. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amariei de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea met een sublieme pass. Gogean rent richting de bal. Gogean schiet op doel. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Eftimie geeft een hoge lob. Torje kopt de bal weg. Amariei rent richting de bal. Amariei draait met de bal, schiet en ... Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Torje onderschept slim de pass. Torje probeert naar een medespeler te passen. Gogean is nu in balbezit. Gogean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC.VASAS 0:1

29e minuut.
Bobeş rent richting de bal. Nicolae onderschept slim de pass. Nicolae geeft een hoge lob. Gogean heeft problemen om de bal te vangen. Gogean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grumezea met een snelle inworp. Nicolae met een sublieme pass. Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC.VASAS 0:2

42e minuut.
Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea geeft de bal voor. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean draait met de bal, schiet en ... Siminică probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Siminică trapt de bal weg van het doel. Nicolae kopt de bal weg. Ionele kan de bal niet met de borst controleren. Amariei rent richting de bal. Amariei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 84%, FC.VASAS 16%.
Dinamo Dr. Taberei - FC.VASAS 0:2

49e minuut.
Amariei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torje rent richting de bal. Torje met een sublieme pass. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Gogean is nu in balbezit. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC.VASAS 0:3

54e minuut.
Eftimie met de inworp. Torje geeft de bal voor. Daar is Siminică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogean rent richting de bal. Gogean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie geeft de bal voor. Alexandru probeert de bal met de borst te controleren. Amariei is nu in balbezit. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Butulescu rent richting de bal. Butulescu geeft een lange en hoge pass. Amariei is nu in balbezit. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bobeş rent richting de bal. Grumezea rent richting de bal. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Amariei is nu in balbezit. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Torje kopt de bal weg. Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Ionele is nu in balbezit. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Torje geeft een lange en hoge pass. Condruţ bokst de bal weg. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC.VASAS 0:4

71e minuut.
Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei passt de bal met de wreef. Gogean rent richting de bal. Gogean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gogean is nu in balbezit. Gogean geeft de bal voor. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC.VASAS 0:5

78e minuut.
Gogean onderschept slim de pass. Gogean passt de bal zonder na te denken. Amariei rent richting de bal. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC.VASAS 0:6

81e minuut.
Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Torje de bal onder controle te krijgen. Amariei rent richting de bal. Amariei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Torje passt de bal met de wreef. Gogean rent richting de bal. Gogean passt de bal in één keer door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 66%, FC.VASAS 34%.
Dinamo Dr. Taberei - FC.VASAS 0:6