Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.VASAS F.C. Corvinul
bumbum Tactiek 8
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen good


16e minuut.
Arsenie geeft de bal voor. Lorenc kopt de bal weg. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Butulescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lorenc speelt de bal door. Torje rent richting de bal. Torje passt de bal zonder na te denken. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy probeert naar een medespeler te passen. Baszczyński probeert naar een medespeler te passen. Nicolae controleert de bal met de borst. Nicolae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean verovert de bal door een tackle van achteren. Davis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davis krijgt een gele kaart. Gogean raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gogean kan niet meer verder spelen. Gorgan komt het veld opgelopen. Torje legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Daia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davis probeert naar een medespeler te passen. Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorenc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baszczyński met een sublieme pass. Anielski rent richting de bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Służewski begaat een overtreding. Grumezea raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicolae zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daia rent richting de bal. Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan schiet op doel. Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 60%, F.C. Corvinul 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.VASAS - F.C. Corvinul 0:0

63e minuut.
Lorenc geeft een hoge lob. Jakimowicz kopt de bal weg. Arsenie is nu in balbezit. Anielski onderschept slim de pass. Anielski schiet op doel. Schipor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Nicolae rent richting de bal. Nicolae geeft een lange en hoge pass. Daia probeert de bal met de borst te controleren. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Amariei onderschept slim de pass. Służewski rent richting de bal. Amariei onderschept slim de pass. Amariei schiet op doel. Levy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - F.C. Corvinul 1:0

82e minuut.
Królicki met een sublieme pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea met een sublieme pass. Torje rent richting de bal. Torje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 52%, F.C. Corvinul 48%.
FC.VASAS - F.C. Corvinul 1:0