Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER Pascani Trompetele
Normal Tactiek schema 1
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten average
average Passen solid
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Turbatu rent richting de bal. Toderaş verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaş passt de bal met de wreef. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dragoş controleert de bal met de borst. Dragoş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Watral de bal. Watral draait met de bal, schiet en ... Bùi Dũng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Lenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenz geeft een lange en hoge pass. Sofian probeert de bal aan de voet te houden. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... Cuzuban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Watral verovert de bal door een tackle van achteren. Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral begaat een overtreding. Watral krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 65%, Trompetele 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER Pascani - Trompetele 0:0

47e minuut.
Van de Velde verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Velde geeft de bal voor. Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft de bal voor. Watral kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Vahmann geeft een hoge lob. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca maakt een afschuwelijke overtreding. Holca krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Van de Velde probeert naar een medespeler te passen. Lotto is nu in balbezit. Lotto passt de bal met de wreef. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Peneş probeert de bal met de borst te controleren. Holca is nu in balbezit. Pin onderschept slim de pass. Pin haalt uit met een fantastische trap. Cuzuban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Toderaş passt de bal zonder na te denken. Vahmann geeft een lange en hoge pass. Holca heeft problemen om de bal te vangen. Pin is nu in balbezit. Pin draait met de bal, schiet en ... Cuzuban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Creţu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fodor de bal. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap. Cuzuban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - Trompetele 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 49%, Trompetele 51%.
INTER Pascani - Trompetele 1:0