Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Privateer Bands FC Minune
2 Tactiek 2 4 d
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 48.4
adequate Schieten excellent
weak Passen adequate
average Verdedigen solid


6e minuut.
Ołdak heeft problemen om de bal te vangen. Ołdak probeert naar een medespeler te passen. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Teichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Teichner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian begaat een overtreding. Prinsier raakt geblesseerd tijdens het duel. Bašura wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Minune 0:1

13e minuut.
Čech is nu in balbezit. Čech geeft een hoge lob. Prinsier is nu in balbezit. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath schiet op doel. Rojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Doeltrap. Rojo met een harde bal richting middenveld. Smiotanko kan de bal niet met de borst controleren. Bašura is nu in balbezit. Bašura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Trybus is nu in balbezit. Trybus geeft een lange en hoge pass. Prinsier kopt de bal weg. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath schiet op doel. Rojo bokst de bal weg.

19e minuut.
Teichner rent richting de bal. Ołdak is nu in balbezit. Klepczarek met een sublieme pass. Trybus is nu in balbezit. Trybus geeft de bal voor. Rojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Rojo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Minune 0:2

24e minuut.
Campos is nu in balbezit. Waldschrath onderschept slim de pass. Açan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waldschrath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waldschrath neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trybus met een snelle inworp. Bašura is nu in balbezit. Bašura geeft een hoge lob. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath schiet op doel. Rojo bokst de bal weg.

37e minuut.
Waldschrath kopt de bal weg. Bašura is nu in balbezit. Bašura geeft een lange en hoge pass. Prinsier rent richting de bal. Prinsier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bašura passt de bal met de wreef. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus speelt de bal door. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier geeft een lange en hoge pass. Rojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 63%, FC Minune 37%.
The Privateer Bands - FC Minune 0:2

53e minuut.
Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath passt de bal in één keer door. Trybus geeft de bal voor. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Rojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek passt de bal in één keer door. Trybus speelt de bal door. Waldschrath heeft problemen om de bal te vangen. Waldschrath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Minune 0:3

60e minuut.
Trybus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doucet bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucet passt de bal zonder na te denken. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doucet passt de bal zonder na te denken. Ołdak geeft een hoge lob. Teichner heeft problemen om de bal te vangen. Lentner is nu in balbezit. Lentner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ołdak speelt de bal door. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski passt de bal zonder na te denken. Lentner is nu in balbezit. Lentner schiet op doel. Przesmycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Klepczarek geeft een lange en hoge pass. Trybus is nu in balbezit. Trybus probeert naar een medespeler te passen. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath schiet op doel. Rojo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 67%, FC Minune 33%.
The Privateer Bands - FC Minune 0:3