Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Minune The Privateer Bands
2 4 d Tactiek 2
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 41
uitstekend Schieten goed
matig Passen matig
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Açan geeft de bal voor. Daar is Lentner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinkladze is nu in balbezit. Lentner onderschept slim de pass. Lentner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Siemian verovert de bal door een tackle van achteren. Siemian passt de bal met de wreef. Kinkladze heeft problemen om de bal te vangen. Kinkladze geeft een lange en hoge pass. Waldschrath krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klepczarek onderschept slim de pass. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier speelt de bal door. Bašura speelt de bal door. Waldschrath rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - The Privateer Bands 1:0

13e minuut.
Gambiano geeft een lange en hoge pass. Açan met een sublieme pass. Ślepecki heeft problemen om de bal te vangen. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - The Privateer Bands 2:0

35e minuut.
Gambiano passt de bal met de wreef. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier haalt uit met een fantastische trap. Rojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

44e minuut.
Prinsier passt de bal in één keer door. Gambiano rent richting de bal. Gambiano passt de bal met de wreef. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier draait met de bal, schiet en ... Rojo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 42%, The Privateer Bands 58%.
FC Minune - The Privateer Bands 2:0

46e minuut.
Trybus komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Trybus is nu in balbezit. Trybus geeft de bal voor. Prinsier kopt de bal weg. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Rojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Čech onderschept slim de pass. Čech geeft een lange en hoge pass. Açan kopt de bal weg. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura met een sublieme pass. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Rojo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - The Privateer Bands 3:0

65e minuut.
Trybus rent richting de bal. Trybus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Waldschrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Siemian probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Ślepecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldschrath speelt de bal door. Klungelig pakt Bašura de bal. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - The Privateer Bands 4:0

69e minuut.
Daar is Trybus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trybus probeert naar een medespeler te passen. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Rojo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - The Privateer Bands 5:0

75e minuut.
Daar is Trybus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trybus geeft een lange en hoge pass. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Rojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - The Privateer Bands 6:0

80e minuut.
Bašura onderschept slim de pass. Bašura speelt de bal door. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Rojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sioulas kopt de bal weg. Daar is Smiotanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smiotanko probeert naar een medespeler te passen. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz schiet op doel. Przesmycki bokst de bal weg.

87e minuut.
Ołdak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lentner rent richting de bal. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap. Przesmycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath met een sublieme pass. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus geeft een lange en hoge pass. Waldschrath maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 45%, The Privateer Bands 55%.
FC Minune - The Privateer Bands 6:0