Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Dr. Taberei Skorpio30
Normal Tactiek soprano tactic
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 47
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Drabløs probeert naar een medespeler te passen. Butulan rent richting de bal. Butulan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Silvestre de bal. Silvestre haalt uit met een fantastische trap. Condruţ bokst de bal weg. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tache onderschept slim de pass. Tache passt de bal zonder na te denken. Sălăjean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre draait met de bal, schiet en ... Condruţ bokst de bal weg.

8e minuut.
Tache onderschept slim de pass. Tache met een sublieme pass. Daar is Silvestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvestre schiet op doel. Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:1

10e minuut.
Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre onderschept slim de pass. Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Tache is nu in balbezit. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Secară speelt de bal door. Drabløs speelt de bal door. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Drabløs geeft de bal voor. Butulan kopt de bal weg. Măcriş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Siminică geeft een hoge lob. Inworp. Silvestre met de inworp. Butulan geeft een lange en hoge pass. Tache maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:2

21e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean geeft de bal voor. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre draait met de bal, schiet en ... Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:3

22e minuut.
Ciubotaru met een sublieme pass. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu passt de bal in één keer door. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bontaş met een sublieme pass. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:4

28e minuut.
Ostaşu passt de bal met de wreef. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean passt de bal met de wreef. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Butulan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre geeft een hoge lob. Drabløs is nu in balbezit. Drabløs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Ionele de bal onder controle te krijgen. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean speelt de bal door. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:5

34e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean is nu in balbezit. Tache probeert naar een medespeler te passen. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre schiet op doel. Condruţ bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Silvestre geeft een hoge lob. Drabløs rent richting de bal. Drabløs passt de bal in één keer door. Tache rent richting de bal. Tache draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 80%, Skorpio30 20%.
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:6

46e minuut.
Silvestre kopt de bal weg. Tache rent richting de bal. Tache passt de bal in één keer door. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:7

47e minuut.
Tache is nu in balbezit. Ionele rent richting de bal. Tache onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sălăjean de bal. Sălăjean haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Secară heeft problemen om de bal te vangen. Secară geeft de bal voor. Tache kopt de bal weg. Klungelig pakt Silvestre de bal. Silvestre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Sălăjean rent richting de bal. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre passt de bal zonder na te denken. Tache is nu in balbezit. Tache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:8

54e minuut.
Dan met een sublieme pass. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean met een sublieme pass. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre haalt uit met een fantastische trap. Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sălăjean passt de bal in één keer door. Butulan probeert de bal aan de voet te houden. Butulan speelt de bal door. Klungelig pakt Silvestre de bal. Silvestre schiet op doel. Condruţ bokst de bal weg.

63e minuut.
Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan geeft een lange en hoge pass. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tache is nu in balbezit. Tache geeft de bal voor. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:9

65e minuut.
Ciumak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Sălăjean rent richting de bal. Tache geeft een hoge lob. Klungelig pakt Măcriş de bal. Silvestre rent richting de bal. Silvestre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache geeft een hoge lob. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tache is nu in balbezit. Tache draait met de bal, schiet en ... Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Drabløs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabløs speelt de bal door. Bontaş probeert naar een medespeler te passen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Silvestre draait met de bal, schiet en ... Siminică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Anghelinii kopt de bal weg. Sălăjean heeft problemen om de bal te vangen. Sălăjean passt de bal met de wreef. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Silvestre krijgt zijn hoofd ertegen. Inworp. Hâncu met een snelle inworp. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Condruţ met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drabløs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bontaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Ostaşu de bal. Sălăjean speelt de bal door. Silvestre rent richting de bal. Silvestre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tache springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 82%, Skorpio30 18%.
Dinamo Dr. Taberei - Skorpio30 0:10