Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 Dinamo Dr. Taberei
soprano tactic Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 21.5
formidable Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 1:0

4e minuut.
Moigneu passt de bal met de wreef. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz passt de bal met de wreef. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Visegrádi geeft de bal voor. Siminică is nu in balbezit. Navalpotro onderschept slim de pass. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro passt de bal zonder na te denken. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 2:0

9e minuut.
Inworp. Visegrádi met de inworp. Moigneu speelt de bal door. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Moigneu onderschept slim de pass. Moigneu met een sublieme pass. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Condruţ probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Visegrádi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Alexandru geeft een hoge lob. Przyziółkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Alexandru rent richting de bal. Przyziółkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ... Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 3:0

16e minuut.
Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Navalpotro kopt de bal weg. Alexandru probeert de bal aan de voet te houden. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 4:0

20e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro verovert de bal door een tackle van achteren. Navalpotro met een sublieme pass. Daar is Przyziółkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyziółkiewicz schiet op doel. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alexandru is nu in balbezit. Przyziółkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 5:0

22e minuut.
Przyziółkiewicz geeft een lange en hoge pass. Siminică rent richting de bal. Siminică geeft een hoge lob. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ursulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ionele de bal. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 6:0

29e minuut.
Secară met de inworp. Navalpotro geeft een lange en hoge pass. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Visegrádi met de inworp. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 7:0

31e minuut.
Secară met een snelle inworp. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro geeft een lange en hoge pass. Daar is Przyziółkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Visegrádi geeft de bal voor. Daar is Przyziółkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyziółkiewicz passt de bal in één keer door. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro onderschept slim de pass. Navalpotro passt de bal met de wreef. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Klungelig pakt Bobeş de bal. Ursulescu met een sublieme pass. Moigneu is nu in balbezit. Moigneu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Condruţ trapt de bal weg. Moigneu is nu in balbezit. Moigneu passt de bal met de wreef. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Moigneu passt de bal met de wreef. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz speelt de bal door. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Przyziółkiewicz met een sublieme pass. Secară probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 8:0

45e minuut.
Doeltrap. Siminică met een harde bal richting middenveld. Moigneu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Navalpotro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navalpotro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 18%, Dinamo Dr. Taberei 82%.
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 9:0

53e minuut.
Siminică geeft de bal voor. Daar is Secară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secară geeft een lange en hoge pass. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Silvestre rent richting de bal. Silvestre geeft een lange en hoge pass. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro schiet op doel. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 10:0

59e minuut.
Silvestre geeft een lange en hoge pass. Przyziółkiewicz kopt de bal weg. Siminică heeft problemen om de bal te vangen. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Condruţ met een harde bal richting middenveld. Visegrádi speelt de bal door. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Condruţ trapt de bal weg. Secară probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro schiet op doel. Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 11:0

65e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Secară verovert de bal door een tackle van achteren. Secară speelt de bal door. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ... Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arató komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ionele met een sublieme pass. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu geeft een lange en hoge pass. Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Navalpotro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 12:0

71e minuut.
Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară verovert de bal door een tackle van achteren. Secară met een sublieme pass. Navalpotro heeft problemen om de bal te vangen. Navalpotro met een sublieme pass. Paal! Arató rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 13:0

72e minuut.
Coteanu probeert naar een medespeler te passen. Bobeş rent richting de bal. Bobeş passt de bal zonder na te denken. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Alexandru kopt de bal weg. Moigneu rent richting de bal. Moigneu passt de bal in één keer door. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Siminică probeert de bal aan de voet te houden. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu rent richting de bal. Hâncu geeft een lange en hoge pass. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 14:0

83e minuut.
Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro onderschept slim de pass. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Arató de bal. Arató schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Arató rent richting de bal. Arató passt de bal zonder na te denken. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 15:0

88e minuut.
Măcriş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secară met een snelle inworp. Navalpotro geeft de bal voor. Arató springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alexandru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 16:0

89e minuut.
Fucheng met een sublieme pass. Daar is Secară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secară met een sublieme pass. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 23%, Dinamo Dr. Taberei 77%.
Skorpio30 - Dinamo Dr. Taberei 17:0