Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER Pascani F.C. Corvinul
Normal Tactiek 8
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 44.4
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen average


9e minuut.
Anielski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żulewski komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Wiktorowski passt de bal met de wreef. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Martin speelt de bal door. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu passt de bal zonder na te denken. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Inworp. Dănceanu met een snelle inworp. Służewski is nu in balbezit. Lotto onderschept slim de pass. Lotto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vahmann speelt de bal door. Pin is nu in balbezit. Pin passt de bal in één keer door. Lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotto schiet op doel. Levy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Levy probeert naar een medespeler te passen. Türk probeert naar een medespeler te passen. Wiktorowski heeft problemen om de bal te vangen. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Turbatu rent richting de bal. Türk verovert de bal door een tackle van achteren. Türk passt de bal zonder na te denken. Miraflores rent richting de bal. Miraflores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - F.C. Corvinul 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 63%, F.C. Corvinul 37%.
INTER Pascani - F.C. Corvinul 0:1

51e minuut.
Vahmann onderschept slim de pass. Vahmann passt de bal met de wreef. Van de Velde probeert de bal aan de voet te houden. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lotto probeert naar een medespeler te passen. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap. Levy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Velde is nu in balbezit. Żulewski onderschept slim de pass. Żulewski haalt uit met een fantastische trap. Di Iorio bokst de bal weg. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - F.C. Corvinul 0:2

61e minuut.
Pin is nu in balbezit. Pin passt de bal met de wreef. Lotto is nu in balbezit. Lotto haalt uit met een fantastische trap. Królicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap. Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - F.C. Corvinul 1:2

82e minuut.
Inworp. Türk met de inworp. Turbatu is nu in balbezit. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Di Iorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 51%, F.C. Corvinul 49%.
INTER Pascani - F.C. Corvinul 1:2