Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trompetele FC.VASAS
schema 1 Tactiek bumbum
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 42.8
matig Schieten solide
solide Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Buzea de bal. Bobeş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzea. Bobeş wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bobeş kan niet meer verder spelen. Păcală komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Nicolae onderschept slim de pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea passt de bal zonder na te denken. Amariei rent richting de bal. Amariei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft een hoge lob. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel. Cuzuban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - FC.VASAS 0:1

22e minuut.
Popovici passt de bal zonder na te denken. Muraru rent richting de bal. Muraru passt de bal zonder na te denken. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Arsenie geeft een lange en hoge pass. Amariei kopt de bal weg. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 50%, FC.VASAS 50%.
Trompetele - FC.VASAS 0:1

51e minuut.
Butulescu passt de bal met de wreef. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie geeft een hoge lob. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Filip geeft een lange en hoge pass. Butulescu rent richting de bal. Butulescu geeft een hoge lob. Daar is Gogean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogean haalt uit met een fantastische trap. Cuzuban bokst de bal weg.

74e minuut.
Popovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filip is nu in balbezit. Filip probeert naar een medespeler te passen. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Schipor met een harde bal richting middenveld. Torje kan de bal niet met de borst controleren. Torje geeft een hoge lob. Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Amariei draait met de bal, schiet en ... Paal! Cuzuban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Sofian geeft een hoge lob. Păcală kopt de bal weg. Peneş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gogean rent richting de bal. Gogean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - FC.VASAS 0:2

78e minuut.
Dragoş probeert de bal met de borst te controleren. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea met een sublieme pass. Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - FC.VASAS 0:3

82e minuut.
Grumezea rent richting de bal. Grumezea geeft een hoge lob. Gogean rent richting de bal. Gogean schiet op doel. Cuzuban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - FC.VASAS 0:4

85e minuut.
Torje rent richting de bal. Torje speelt de bal door. Grumezea geeft de bal voor. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie geeft een hoge lob. Cuzuban bokst de bal weg. Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - FC.VASAS 0:5

89e minuut.
Klungelig pakt Torje de bal. Nicolae met een sublieme pass. Amariei rent richting de bal. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trompetele - FC.VASAS 0:6

90e minuut.
Holca passt de bal zonder na te denken. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie geeft een lange en hoge pass. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trompetele 65%, FC.VASAS 35%.
Trompetele - FC.VASAS 0:6